BUJE- KAMENA KUĆA ZA ADAPTACIJU, Buje, Casa

135.000 €
  • 5400 m²
Propiedad para
Venta
Pies cuadrados
400 m²
Dormitorios
5
Publicado
09.05.2020
Ubicación
País
Croatia
Provincia / Región / Provincia
Istarska županija
Ciudad
Buje
Área urbana
Buje
Poštanski broj
52460

Descripción
Información adicional
Prodaja se kamena kuće u okolici Buja sa projektom rekonstrukcije. Projekt predviđa četiri stana (dva u prizemlju te dva na prvome katu) kvadrutura 93 m2, 150 m2, 128 m2 i 191 m2 te na drugom zajedničku društvenu prostoriju, terasu, kuhinju i wc ukupne kvadrature 157 m2. Mogućnost izgradnje je P+2+mansarda za koje postoji i idejno riješnje. Radi se o bivšoj školi te nekretnini koja je puna potencijala. Nekretnina se nalazi u Gambocima, malom tipičnom istarskom selu na području Grada Buja u sjeverozapadnoj Istri. Udaljena je 4 km od Buja, 7 km od Umaga i mora, te 5 km od granice sa Slovenijom. Djelomično sanirana ruševina sa povijesnom vrijednosću u kojoj je od 1930-tih djelovala područna osnovna škola. Izgrađena je na parceli od 1200 m2 koja je ograđena kamenim zidom. Kontekst u kojem se nalazi je osim povijesne priče, potpuno ruralni, mir, tišina i netaknuta priroda. Smještena na samom rubu sela, graniči sa šumom i terenima u javnom vlasništvu koji se mogu uzeti u najam, koncesiju. Na taj način se može proširiti mogućnost iskorištenosti nekretnine. U neposrednoj blizini je područje koje je Planom Grada Buja predviđeno za izgradnju kompleksa golf-igrališta sa pratećim sadržajima.
Información de contacto adicional
Agency ref id
1862
Teléfono de contacto
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: NAN
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Report broken listing
  • 39 Muestra
El nombre de su amigo *
El e-mail de su amigo *
Su nombre
Su e-mail
Mensaje
Captcha *
We were unable to find the requested address (Croatia, Istarska županija, Buje, Buje, 52460) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Oglasi za uporedbu
Trenutno nema oglasa za uporedbu
Enter your report
Mensaje *
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Iniciar sesión
Nombre de usuario
Contraseña
¿Olvidó su contraseña? Recordar