Malinska, luksuzni apartmani, četverosoban apartman u prizemlju, Malinska-Dubašnica, Appartement

520.000 €
 • 4155.3 m²
Property for
Vendita
Square feet
155.3 m²
Bedrooms
4
Cave
non
Publié
13.07.2018
Orientation
Orientation
 • Est
 • Ouest
 • Nord
 • Sud
État
Nouvelle construction
non
Built
2019
Etat de l’article
En construction
Localisation
Pays
Croatia
Etat / Région / Province
Primorsko-goranska županija
Ville
Malinska-Dubašnica
City area
Sveti Anton
Poštanski broj
51511
Permis
Permis de construire
non
Permis de location
non
Certificat de propriété
non
Certificat d’inspection
non
Informations complémentaires
Ascenseur
non
Monte-charge
non
Chauffage
Chauffage central
non
Parking
Garage
non
Place de parking couvert
non

Description
Information suppléméntaire
www.biliskov.com ID-8782
 
Malinska - Rova
 
 
Prodaje se luksuzni apartman 2 - prizemlje s bazenom u izgradnji, neto zatvorene površine 107,40 m2, ukupne NKP 155,30 m2.
 
Stanu pripadaju:
 

Nenatkriveni balkon površine 28,20 m2
Natkriveni balkon površine 33,50 m2
Vrt površine 66,30 m2
Spremište površine 1,60 m2
Bazen (natkriveni dio) površine 10,40 m2
Bazen (nenatkriveni dio) površine 4,50 m2

 
Početak gradnje: 1.10.2018. godine
Planirani završetak gradnje i primopredaja nekretnine kupcu: 1.6.2019. godine.
Cijena: 520.000,00 EUR (416.000,00 EUR + PDV)
Posrednička naknada: 2% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene
 
LOKACIJA
 
Buduća građevina bit će smještena na idealnoj poziciji naselja Rova u Malinskoj na otoku Krku udaljenoj od mora 150 m, a svega 1,5 km od centra Malinske. Udaljenost do Krčkog mosta, te Zračne luke Rijeka je 15-ak km. U neposrednoj blizini nalaze se svi potrebni trgovački i ugostiteljski sadržaji.
 
Prosječne temperature mora za mjesec lipanj – 22 °C, srpanj – 24 °C, kolovoz – 25 °C, rujan 22°C, listopad – 19 °C.
 
OPIS
 
U samostojećoj višeobiteljskoj građevini bit će smješteno 6 stambenih jedinica, a na parceli po dva parkirna mjesta za svaku od stambenih jedinica, što je ukupno 12 parkirnih mjesta.
 
Buduća građevina projektirana je kao višeobiteljska građevina, oblikovana tako da omogući veću intimnost i privatnost življenja u njoj. To joj omogućuju dva volumena povezana galerijom i stubištem koji su pravokutnog tlocrtnog oblika.
Krov građevine će biti ravni neprohodni nagiba 2-3°.
Građevina će biti samostojeća i činit će ju središnji volumen stubišta i lifta koji će preko otvorenih galerija omogućiti ulaze u stambene jedinice pravilnih tlocrtnih oblika.
Zidovi građevine postavljeni su u ortogonalnom rasteru u odnosnu na vanjsko uređenje koje se ne pridržava tako striktnih dispozicija već su okolne terase, bazeni i teren oblikovani na slobodniji način i raspoređeni disperzirano oko zgrade i prate prirodni pad terena.
 
 
KONSTRUKTIVNI SISTEM
Višeobiteljska građevina se predviđa temeljiti na temeljnoj armiranobetonskoj ploči debljine 35 cm. Međukatne konstrukcije će se izvesti kao monolitne armirano-betonske ploče debljine 24 cm. Vanjski zidovi građevine će biti ujedno i nosivi i također će biti armirano betonski, debljine 20 cm. Raspon između nosivih zidova je 8,00 m. Unutar građevine na svim etažama nalazit će se armirano betonski nosivi zidovi u funkciji ukrute građevine debljine 18 cm. Krovna konstrukcija izvest će se kao armirano betonska ploča debljine 24 cm.
Tijekom izgradnje provoditi će se kontinuirani statički nadzor. Tijekom trajanja radova na izgradnji potrebno je vršiti kontinuirana opažanja, te će se po završetku radova dokazati kako su poštivani svi uvjeti povećanja stabilnosti terena i sigurnosti predmetnog objekta kao i okolnih objekata.  
Vanjski nosivi zidovi će se propisno izolirati toplinskom izolacijom i završno žbukati (kao Demit).
Za završnu obradu zidova i stropova predviđena je gruba i fina žbuka. Podovi će biti prekriveni keramičkim pločicama ili parketom.
 
UVJETI ZA UREĐENJE GRAĐEVNE ČESTICE
Predviđena je sadnja autohtonog visokog i niskog zelenila uz očuvanje zatečenog vrijednog biljnog nasada. Ulična ograda će biti maksimalne visine 1,10 m.   
Višeobiteljska građevina će biti postavljena na teren koji je u padu prema njegovoj sjeveroistočnoj strani odnosno prema moru.
Nova višeobiteljska građevina projektirana je na način kako bi bila u skladnom odnosnu sa postojećim nagibom terena i pružila privatnije prostore svakoj od stambenih jedinica.
 
Svaka od stambenih jedinica sadržavat će i elemente eksterijera koji utječu na oblikovanje okolnog terena uz zgradu te će njihovo oblikovanje biti na višoj estetskoj razini. Ti elementi su terase / balkoni / loggie, bazeni i prirodni teren. Višeobiteljska zgrada je stoga pozicionirana u odnosu na teren na način kako bi se svakoj jedinici omogućilo što više ovakvih intimnih površina. Podjela zemljišta između stambenih jedinica naglašena je kaskadno projektiranim nadozidima koji imaju veliku ulogu u stvaranju cjelokupne slike cijele zgrade i njenog vanjskog uređenja. Ovi potporni zidovi nisu veće visine od 110 cm, a njihovom dispozicijom postignuta je bolja privatnost svake terase i bazena pojedine smještajne jedinice.
 
 
INSTALACIJA GRIJANJA I HLAĐENJA
               
Grijanje i hlađenje predviđeno je u dnevnom boravku i sobama. U sanitarijama ( kupaonicama ) je predviđeno samo grijanje preko podnog grijanja i radijatora tzv. sušača ručnika. Za grijanje i hlađenje su predviđene su dizalice topline za svaku etažu posebno u obje građevine. Izvor topline za grijanje i hlađenje je dizalica topline zrak-zrak smještena u okolišu objekta, za svaku stambenu jedinicu posebno. Najveća prednost dizalice topline je što s istim izvorom grijemo i hladimo prostor, što nije moguće s kotlovima. Korištenjem dizalice topline kao izvora topline i \"rashlada\" postižu se zanačajne uštede pri grijanju i hlađenju. Za 1 [kW] električne energije postiže se 3 do 4 [kW] topline ili rashlada ovisno o vanjskoj temperaturi. Dizalica topline je tip. LG u mini VRF izvedbi. Pojedinačni sustav za svaku etažu u svakoj građevini se sastoji od jedne vanjske jedinice i 5 unutarnjih jedinica raspoređenih po prostorijama, spojenih cijevnom mrežom vođenom u spuštenom stropu i podu. Dizalica topline oduzima ili predaje toplinu vanjskom zraku pomoću freona koji zatim tu toplinu predaje ili oduzima zraku unutar objekta. Elementi za distribuciju topline su unutarnje jedinice. Regulacija temperature u prostorima je preko žičanih regulatora.
 
Predviđeni smještaj dizalice topline je na krov objekta.
                 
 
PRIPREMA POTROŠNE TOPLE VODE
 
Za toplu potrošnu vodu predviđen je spremnik s integriranom dizalicom topline zapremine 200 [l].
Ovaj sustav bojlera s dizalicom topline sadrži cijevni plaštni kondenzator, termo-ekspanzijski ventil, cijevni registar na kojeg se može spojiti dodatni izvor topline za zagrijavanje potrošne tople vode, veliki isparivač, rotacijski kompresor, magnezijevu anodu kao zaštitu od korozije te elektrogrijač snage 1,5 [kW] koji periodički pregrijava vodu preko 60°C kao mjera zaštite od legionele.
Za pravilno funkcioniranje ovog sustava potrebno je osigurati dovod svježeg zraka na integriranu dizalicu topline i ispuh zraka s integrirane dizalice topline. S dvije spiro ventilacijske cijevi promjera 180 mm se osigurava strujanje zraka kroz sustav.
 
VENTILACIJA
 
Potrebno je ventilirati prostore WC i kupaonica. U sustavu provjetravanja sanitarija predviđena je ugradnja podžbuknog ventilatora koji se ugrađuju u strop. Odsis ventilatora vodi se na fasadu objekta te se preko protukišne žaluzine za vanjsku ugradnju izbacuje u okolinu. U kupaonicama je predviđen je kupaonički ventilator koji odsisava 50 [m3/h] zraka, dok je u prostorima WC-a predviđen ventilator koji odsisava 30 [m3/h]. Otpadni zrak se nadoknađuje iz okolnih prostora preko podrezanih vrata.
 
ODVOD KONDENZATA
 
U režimu hlađenja u uređajima dolazi do kondenziranje vodene pare iz zraka na izmjenjivaču voda zrak. Kondenzat se odvodi polipropilenskom cijevnom mrežom do najbližeg odvoda (kišnice, kanalizacije ili upojnog bunara). Cijevna mreža odvoda kondenzata povezuje se na unutarnje jedinice preko fleksibilnog crijeva, a na odvod kišnice i kanalizacije obavezno preko sifonskog spoja zbog spriječavanja prolaza neugodnog zadaha u prostor.
 
 pogledajte virtualni prikaz nekretnine
http://cosmoscube.org/tours/arhiv01
Informations de contact supplémentaire
Numéro de référence interne
172028
Agency ref id
8782
Numéro du contact
 • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
  • Trenutna ocjena: NAN
  • Ukupno glasova: 0
 • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
 • Report broken listing
 • 333 Affiche
Noms de vos amis *
Les adresses emails de vos amis *
Votre nom
Votre adresse email
Message
Captcha *
We were unable to find the requested address (Croatia, Primorsko-goranska županija, Malinska-Dubašnica, Sveti Anton, 51511) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Oglasi za uporedbu
Trenutno nema oglasa za uporedbu
Enter your report
Message *
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Connecté
Nom d’utilisateur
Mot de passe
Mot de passe oublié? Rappel