SVIJET BESKOMPROMISNOG LUKSUZA NUDI STAN U DUBROVNIKU!, Dubrovnik, Appartement

  • 2286.44 m²
Property for
Vendita
Square feet
86.44 m²
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Publié
24.04.2024
Localisation
Pays
Croatia
Etat / Région / Province
Dubrovačko-neretvanska županija
Ville
Dubrovnik
Proširi Mapu
Description
Information suppléméntaire
CIJENA NA UPIT.

Izvanredan stan, nudi udobnost i luksuz uz plavetnilo mora i spektakularan pogled na Dubrovnik – stoljetni grad iznimno bogate povijesti i predivne arhitekture. Ova nevjerojatna nekretnina predstavlja simbiozu vrhunskog stila, blistavog morskog plavetnila i očaravajućeg pogleda na zidine okupane suncem. U opremanju stana korišteni su najkvalitetniji materijali kako bi se stvorila savršena harmonija između prirode i luksuza. Svaki detalj je pažljivo dizajniran da bi zadovoljio i najistančanije ukuse, a interijer odiše profinjenošću i izvanrednom estetikom. Svaki korak u stanu otkriva novu dimenziju elegancije i ljepote. Svaka soba je pažljivo osmišljena i pruža spektakularan pogled na Grad i more, stvarajući osjećaj povezanosti s prirodom koji se rijetko doživljava. Ova nekretnina nije samo dom, već pravo umjetničko djelo. Rezultat je strasti prema savršenstvu. Visokokvalitetna novogradnja u kojoj se nalazi ovaj elitni stan savršeno je pozicionirana, dok sam stan nudi više od prostora – nudi vam životni stil koji rijetki mogu iskusiti.

Otvorite velike staklene stijenke svog novog doma i dočekat će vas blistavo kristalno čisto more i beskrajna pučina, stvarajući sliku koja se rijetko viđa. Svaki trenutak proveden u ovom fascinantnom okruženju pružati će vam osjećaj kao da živite na rubu čarolije. Da, to je Dubrovnik.

Stan je pozicioniran na najprestižnijoj lokaciji u Dubrovniku. Svaka zora i svaki zalazak sunca pružit će vam zapanjujući prizor, čaroban pogled na horizont od Cavtata, preko Lokruma do Starog grada. Da, postoji takva stvarnost. Stari grad, središte Dubrovačke povijesti i ljepote, postat će kupnjom ove prestižne nekretnine, vaša svakodnevna inspiracija. Bogata spomenička baština će vas uvijek iznova ostavljati bez daha.

Izuzetna kvaliteta i luksuz ispunjavaju svaki kutak ovih 86,44 m2. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica te dvije prostrane spavaće sobe sa elegantno dizajniranim kupaonicama pružit će vam osjećaj potpune udobnosti. Prostrana terasa je vaš vlastiti kutak raja, gdje ćete uživati u privatnosti i spektakularnom pogledu na zalaske sunca tik uz gradske zidine.

Cijena ovog stana uključuje parkirno mjesto u garaži i luksuzni namještaj, naglašavajući da ne predstavlja samo investiciju u dom ili turizam, već priliku za iskusiti izuzetan stil života i jedinstveno i nezaboravno iskustvo u Dubrovniku, gradu koji otkriva pravu priču – priču o vjekovnoj harmoniji između čovjeka i prirode, između prošlosti i sadašnjosti.

Spremni ste na život u Dubrovniku koji je sav jedan biser? Neponovljiv u svijetu. Dubrovnik je grad koji blista vlastitim svjetlom. Prodajemo rijetku nekretninu koja može postati i vaša stvarnost.Kontaktirajte nas i IMB agenti omogućiti će vam razgledavanje ove nevjerojatne nekretnine.


Informations de contact supplémentaire
Numéro de référence interne
514981
Agency ref id
1797
Numéro du contact
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Report broken listing Cancel my report
  • 426 Affiche
Noms de vos amis *
Les adresses emails de vos amis *
Votre nom
Votre adresse email
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Loan Terms
Loan Amount
Loan Term
years/months
Interest Rate
%
First Payment Date
Reset
Payments
Fill in the form and click on "Calculate"
Amortization Schedule
Enter your report
Chargement en cours...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Listings to be compared

    There are no listings to compare.
    Connecté
    Nom d’utilisateur
    Mot de passe
    Mot de passe oublié? Rappel