Parcela 1863m2, min.dozv.grad. po RP BGP 4592m2, Stup, Ilidža, Terrain

1 €
  • 4592 m²
Property for
Vendita
Type de terrain
Terrain à bâtir
Square feet
4592 m²
Publié
12.10.2019
Localisation
Pays
Bosnia and Herzegovina
Etat / Région / Province
Kanton Sarajevo
Ville
Ilidža
Trimestre
Stup
Adresa
Džemala Bijedića

Description
Information suppléméntaire
PROSTOR šifra: 10-06p/2019_B
Agent:  PROSTORCliquez ici
E-mail:
 
 
 
Opis nekretnine:
Prodaje se izvrsna građevinska parcela površine 1.863 m2 u neposrednoj blizini glavne gradske saobraćajnice i Stupske petlje. Dozvoljena gradnja sa ucrtanom markicom po Regulacionom planu iznosi ukupno minimalno 4.592 m2 BGP sa dva ucrtana objekta.
 
Prema regulacionom planu Stup, planirana je interna saobraćajnica koja će se vezati direktno na glavnu gradsku saobraćajnicu čime će se dodatno doprinjeti kvaliteti lokacije kao i olakšati pristup samoj parceli.
 
Na parceli je dozvoljena gradnja dva objekta (P4-P8) ukupne BGP od 4.592 m2 i to: min. 3.164 m2 iznad zemlje i 1.428 m2 ispod zemlje).
 
VAŽNO: U trenutku pisanja ovog oglasa moguće je kupiti i susjedne parcele što bi budućem vlasniku omogućilo da formira stratešku lokaciju ukupne površine 5.987 m2 sa min. dozvoljenom BGP od 16.500 m2, koja bi bila pozicionirana i imala direktan pristup na glavnu saobraćajnicu.
 
U neposrednoj blizini parcele je trenutno u toku gradnja većeg stambenog naselja, te se u bliskoj budućnosti očekuje da predmetna lokacija bude gusto naseljena, što otvara mogućnosti izgradnje različitih tipova objekata na datoj parceli (poslovni objekat, hotel, stambeno-poslovni objekat) i predstavlja idealnu nekretninu za buduće investitore koji bi izgradnjom na ovoj lokaciji mogli u relativno kratkom vremenskom periodu opravdati svoju investiciju.
 
Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 062/Cliquez iciili Mob/ Viber/ WhatsApp: Cliquez ici.
 
 
 
Lokacija:
 
Ulica Džemala Bijedića, Stup, Ilidža.
 
Priključak na petlju Butila i autoput Vc je na svega 3 min vožnje od predmetne lokacije, Internacionalni Aerodrom Sarajevo - 5 min, Ilidža - 5 min, SCC – 12 min a Baščaršija na 15 min.
 
Informations de contact supplémentaire
Numéro de référence interne
228052
Numéro du contact
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: NAN
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Report broken listing
  • 74 Affiche
Noms de vos amis *
Les adresses emails de vos amis *
Votre nom
Votre adresse email
Message
Captcha *
We were unable to find the requested address (Bosnia and Herzegovina, Kanton Sarajevo, Ilidža, Džemala Bijedića) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Oglasi za uporedbu
Trenutno nema oglasa za uporedbu
Enter your report
Message *
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Connecté
Nom d’utilisateur
Mot de passe
Mot de passe oublié? Rappel