Dobio sam poruku od posetioca ali ne znam kako da odgovorim na nju, ne vidim opciju odgovoriti samo postoji opcija da se poruka obrise?

02.09.2016
Pitanje: Dobio sam poruku od posetioca ali ne znam kako da odgovorim na nju, ne vidim opciju odgovoriti samo postoji opcija da se poruka obrise

Odgovor: Ukoliko je upit sa Vašeg oglasa poslao registrirani korisnik na portalu, takvom korisniku možete odgovoriti i putem stranice "Moje poruke" ili putem e-maila. Dakle, svaki poslani upit sa Vašeg oglasa, proslijeđuje se i na Vašu email adresu sa kojom ste registrirani na portalu.

Ukoliko je upit sa Vašeg oglasa poslao "gost" na portalu, takav upit ćete vidjeti na stranici "Moje poruke" ali na njega ne možete odgovoriti sa iste stranice, već isključivo putem emaila. Otvorite Vaš email, pronažite zaprimljenu poruku i kliknite "Reply" ("Odgovori") ua Vašem programu za slanje/primanje e-mailova. 
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Listings to be compared

    There are no listings to compare.
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση