Prodaje se atraktivno ekon. zemljište u kru industr. zone vo......, Vogošća, Γη

230.081 €
  • 22436 m²
Ιδιοκτησία για
Πώληση
Τετραγωνικά Πόδια
22436 m²
Δημοσιεύτηκε
22.06.2015
Τοποθεσία
Χώρα
Bosnia and Herzegovina
Κράτος / Περιοχή / Επαρχία
Kanton Sarajevo
Πόλη
Vogošća
Άδειες
Οικοδομική άδεια
όχι
άδεια Τοποθεσία
όχι
πιστοποιητικό ιδιοκτησίας
όχι

Περιγραφή
Πρόσθετες πληροφορίες
Prodaje se atraktivno ekon. zemljište u kru industr. zone vo....... NA PRODAJU EKONOMSKO ZEMLJIŠTE U KRUGU INDUSTRIJSKE ZONE UNIS-PRETIS Vogošća-Sarajevo Idealna investicija!!! KRATAK OPIS NEKRETNINE Na prodaju ekonomsko zemljište veoma dobrog položaja u krugu industrijske zone UNIS-PRETIS Vogošća. Zemljište je veličineΚάντε κλικ ΕΔΩm2 i pruža idealne uslove za izgradnju poslovnih objekata raznih tipova. Za položaj i lokalitet nekretnine možemo istaći da se radi o veoma atraktivnoj i frekventnoj lokaciji koja je imala decenijsku tradiciju i važila je kao leglo najvećih privrednih subjekata ovog dijela jugoistočne Evrope, gdje i danas posluje veliki broj respektabilnih firmi. LOKACIJA Data nekretnina se nalazi u industrijskoj zoni Vogošća, u Sarajevu u neposrednoj blizini sljedećih objekata: administrativni centar Opštine Vogošća, ulaz na regionalni auto put koridor 5C , centar grada Sarajeva, carinski terminal, benzijska pumpa, veliki broj proizvodnih, trgovačkih kompanija u krugu zone, kao i u neposrednoj blizini. Velika je prednost geografski položaj nekretnine, jer je na raskršću, kako magistralnih puteva, tako i regionalnih. Isto tako, u neposrednoj blizini je sva opštinska admnistracija kao i finansijske i sve druge potrebne institucije dovoljne za poslovanje kompanije. Zemljište ima i kraći pristup od benzinske pumpe smjeptene na glavnom putu Vogošća- Sarajevo. NAPOMENA: ZA SVE DODATNE INFORMACIJE, NA RASPOLAGANJU VAM STOJI NAš AGENT ZA INSPEKCIJU, KOJU MOŽETE ZAKAZATI VEĆ DANAS POZIVOM NA BROJ Κάντε κλικ ΕΔΩILI NAS POSJETITE NA www.elifnekretnine.ba
Πρόσθετες πληροφορίες επαφής
Εσωτερικός αριθμός αναφοράς
20477
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: NAN
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Report broken listing
  • 1913 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
We were unable to find the requested address (Bosnia and Herzegovina, Kanton Sarajevo, Vogošća) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Oglasi za uporedbu
Trenutno nema oglasa za uporedbu
Enter your report
Μήνυμα *
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Είσοδος
Όνομα χρήστη
Κωδικός πρόσβασης
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση