Poslovni prostor: Sombor, Stanisic, 85000 m2, Sombor, Immobili commerciali

20.000 €
  • 85000 m²
Proprietà per
Sale
Scopo
settore terziario
Square Feet
85000 m²
Lot Size
100 m²
Ascensore
no
Montacarichi
no
Pubblicato
02.07.2014
Stato
Nuova costruzione
no
Collocazione
Nazione
Serbia
Stato / Regione / Provincia
Vojvodina
Città
Sombor
Permessi
Permesso di costruzione
no
Permesso di locazione
no
Certificato di proprietà
no
Certificato di ispezione
no
Additional information
Infrastruttura
  • Acqua
Riscaldamento
Riscaldamento centralizzato
no
Parcheggio
Box auto
no
Parcheggio coperto
no

Descrizione
Informazioni aggiuntive
Tražimo investiciju od 200.000 eura, ili prodaja zemlje, objekata i opereme.Proizvodnja povrća u plastenicima (22 kom.)-10.800 m2 i na zalivnom polju 74.200 m2, ( plus 83.650 m2 zakup). instalirana tri bunara sa dubinskim pumpama 1750 lit/min, sa podzemnom razvodnom mrežom za hidrante fi 90 , dužine 1.520 m sa 45 priključna hidranta fi 75 mm. Plastenici su opremljeni sistemima za navodnjavanje kap-kap, veštačkom kišom, duplom folijom i agrilom za zimski period.Prehrana feltirizatorom sa centralnog mesta, preko razbodnih cevi sa ventilima za laterale.Proizvodnja na otvorenom zasniva se na 26 zalivnih polja opremljenih sa hidrantima i priključcima za veštačku kišu rasprskivačima i razvodnim matičnim cevima sa lateralima kap-kap, univerzalno prema potrebama proizvodnje. Prehrana preko sistema za fertilizaciju sa centralnog mesta.Napajanje.Plastenički kompleks na površini od 2,7ha, ograđen i pošumljen sa 50 stabala oraha, bagremom i drugim vrstama stabala. U središnjem krugu izgrađen akumulacioni bazen za navodnjavanje od 620m2, deponija za stajnjak kapaciteta- 900 m3. Za smeštaj proizvoda preko zime izgrađen podzemni magacin sa oko 500 m3 prostora.Proizvodnja sadnog materijala za sve plastenike , kao i za otvoreno polje obavlja se u rasadniku površine od 540 m2, koji je opremljen uređajima za grejanje i navodnjavanje, kao i sa mašinom za punjenje i usijavanje kontejnera. Za obavljanje svih radnih operacija od obrade do berbe postoje radne mašine i sva ostala oprema koja je neophodna za obavljanje proizvodnje.Za transport proizvoda obezbeđen je vozni prak- dva kamiona od 2 i 4 tone, pick-up nosivosti 700 kg, kao i terensko vozilo Land Rover.Lokacija imanja je na pravcu Stanišić-Aleksa Šantić, 8 km od Stanišić sa 6 km asfalta i 2 km zemljanog puta. Prostorna izolacija od izvora od bilo kojih zagađivača omogućava maksimalno ekološku proizvodnju povrća. Sve okolne površine koriste se za ratarsku proizvodnju. Kvalitet zemljišta je černozem II i delimično III klase, blago valovito sa podzemnim vodama sa statičkim nivoom od 15 m. i vodonosnim slojem od 18 m. Sa izdašnošću bunara od oko 1750 lit/min.Voda je pogodna za piće i navodnjavanje. Potreba električne energije zadovoljava se sa dva elektro-agregata generatora od 15 i 40 KWA. sa dizel motorima od 40 i 110 KS,ž. Postoji mogućnost dovođenja električne energije sa udaljenosti od 2160 m. Proizvodni i finansijski efekat sa 30 izvršnih radnika može da se ostvari u visini od 300.000 eura u bruto iznosu godišnje, pod uslovom da se ostvare prosečno dobri proizvodni rezultati.
Ulteriori informazioni di contatto
Numero di riferimento interno
92663
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: NAN
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Report broken listing
  • 2046 Mostra
Nome del tuo amico *
Email del tuo amico *
Nome
La tua Email
Messaggio
Captcha *
We were unable to find the requested address (Serbia, Vojvodina, Sombor) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Oglasi za uporedbu
Trenutno nema oglasa za uporedbu
Enter your report
Messaggio *
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Accedi
Nome utente
Password
Hai dimenticato la password? Ricorda