Nova verzija i novi koncept portala

16.10.2015
Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo korisnike i posjetioce portala Nekretnine365.com da je dana 17.10.2015., puštena u rad beta verzija novog portala. Novi portal donosi pored novog resposnzivnog dizajna i pregršt novih funkcionalnosti. Posebna novost je i to da su dosadašnje četiri baze podataka (za BiH, Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru) sada objedinenje u jednu, što će omogućiti korisnicim jednostavnije pretraživanje ali i oglašavanje nekretnina u više zemalja. Korisnici se sada na portal prijavljuju sa svojom email adresom i starom šifrom. Ukoliko ste slučajno zaboravili šifru, istu možete resetovati na stranici: http://www.nekretnine365.com/remind.html . 

Prateći najsavremenije trendove u oblasti online oglašavanja nekretnina, poseban naglasak smo stavili na sistem pretrage i prikaza nekretnina na mapama.Nova verzija portala omogućuje korisnicima pored klasične pretrage i pretragu putem mape, ili pretragu u definiranom radijusu od definiranog poštanskog broja.

Svakako valja naglasiti da je portal sada urađen u multijezičnoj varijanti, te da pored Bosanskog/Hrvatskog/Srpskog jezika, obuhvata još 10 stranih jezika!

Upis oglasa je pojednostavljen, a samo lociranje nekretnine na google mapi automatizirano putem upisivanja adrese nekretnine.
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Listings to be compared

    There are no listings to compare.
    Accedi
    Nome utente
    Password
    Hai dimenticato la password? Ricorda