Trova immobili , case in vendita, Apartments & amp; Case in affitto - Nekretnine365.com

APARTMANI BELAŠNICA! Dvostrano orjentisan, dvosoban apartman, Trnovo, Appartamento

Dettagli annunci

Comune
Proprietà per
Sale
Square Feet
62 m²
Pavimento
1
Numero di piani
5
Stanze da letto
2
Bagni
1
Pubblicato
25.01.2019
Stato
Nuova costruzione
si
Built
2018
Collocazione
Nazione
Bosnia and Herzegovina
Stato / Regione / Provincia
Kanton Sarajevo
Città
Trnovo
Adresa
Babin Do
Poštanski broj
71000
Permessi
Permesso di costruzione
si
Permesso di locazione
si
Certificato di proprietà
si
Certificato di ispezione
si
Additional information
Infrastruttura
  • Tv via cavo
  • Citofono
  • Elettricità
  • l’installazione del telefono
  • Liquame
  • Rete IT
Ascensore
si
Parcheggio
Numero di posti auto
1
Descrizione
Informazioni aggiuntive
Prodaje se komforan, dvosoban apartman površine 62,29, oznake A2, a koji se nalazi na prvom stambenom spratu objekta „Bijela Kuća“, podignut 7m od nivoa zemlje. Nalazi se u mjestu Babin Do, na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici. Ovaj tip apartmana je dvostrano orjentisan i sa pogledom prema stazi. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom površine 30,75m, jedne komforne spavaće sobe, kupatila, komfornog predsoblja sa prostorom predviđenim za ugradnju plakara, ostave unutar apartmana i lođe.

Svi apartmani se griju putem plinskog etažnog grijanja i svaki od apartmana posjeduje moderno dizajniran kamin u dnevnom boravku, sa zasebnim dimnjakom i pokretanjem na čvrsto gorivo. Ugrađena je kvalitetna unutrašnja drvena i PVC vanjska stolarija koja je obložena aluminijskim maskama, kao najbolje kvalitetno i dugoročno rješenje koje uzrokuje minimalna ulaganja u održavanje.

Istaknuta cijena je sa uključenim PDVom.
Svaki od preostalih apartmana je moguće kupiti po cijeni od 2.970KM/m2 sa uračunatim PDVom.
Sva garažna mjesta se prodaju po cijeni od 19.000KM sa uračunatim PDVom.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori. Kamin. Vanjska PVC stolarija obložena aluminijskim maskama. Unutrašjna drvena stolarija. Parket u sobama, trpezariji i kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i lođi. Blinda ulazna vrata. Videointerfon. Lift.

Lokacija:
Objekat „Bijela kuća“ se nalazi u mjestu Babin Do, na Bjelašnici. Pozicioniran je u trenutno najatraktivnijem dijelu naselja, samo 300m od hotela „Maršal“ ali sa pogledom prema hotelu „Han“ i drugim novoizgrađenim objektima smještenim u sami centar mjesta Babin Do. Nalazi se na lijevoj strani ceste, cca. 100m udaljenosti od restorana „Staza“. Obzirom da je smješten tačno iznad ostalih apartmanskih objekata, a ispod borove šume, sve sa prelijepim pogledom prema stazama, zaista predstavlja oazu mira i uživanja, fantastičnu lokaciju za odmor tokom bilo kojeg perioda godine i dovoljno blizu za ponijeti sportsku opremu bez pomoći vozila bilo koje vrste.
Ulteriori informazioni di contatto
Numero di riferimento interno
197544
Agency ref id
43817
Telefono di contatto

Informazioni proprietario

Galleria venditore
Elvisa Pilav
Agenzia Immobiliare od 09.02.2019
Metropola nekretnine d.o.o Sarajevo je Društvo za posredovanje u prometu nekretninama, nastalo u želji da pokaže profesionalnost, ponudi kvalitet, te dobije i zadrži povjerenje svakog klijenta ponaosob. Čvrsto vjerujemo da je preporuka najbolja reklama, pa nam je cilj kvalitetnom uslugom opravdati ukazano povjerenje.

Mi smo tim koji posjeduje iskustvo u oblasti poslovanja nekretninama i koji ima pohvalan broj uspješno prometovanih nekretnina iza sebe, a predanost poslu i poznavanje tržišta su naši osnovni argumenti.

Pored usluge posredovanja, našim klijentima nudimo stručno savjetovanje i analizu vrijednosti nekretnine, a ukoliko se ukaže potrebnim, vrlo rado ćemo vam preporučiti mlade, predane i uspješne profesionalce u polju građevine, arhitekture, dizajna i pravnih usluga.
Dettagli personali
Nome della ditta
Metropola nekretnine d.o.o. Sarajevo
Service Type
Selling and renting
E-mail aggiuntiva
Paese
Bosnia and Herzegovina
Region
Kanton Sarajevo
City
Sarajevo Novi Grad
CAP
71000
Indirizzo
Bulevar Meše Selimovića 2A
Mobile
Phone
Proširi Mapu