Barban, Istra, Lijepa novoizgrađena vila s bazenom., Barban, Kuća

710,000.00 €
  • 54175 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
175 m²
Površina placa
697 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Jul 31, 2023
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Barban
Naseljeno mjesto
Barban
Poštanski broj
52207
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
Barban, Istra, Lijepa novoizgrađena vila s bazenom. Barban malo slikovito srednjovjekovno naselje akropolskog tipa u Istri, smješteno iznad doline rijeke Raše, udaljen svega 20-tak kilometara od Pule i 15-tak km od Labina. Poznat je po viteškoj igri Trka na prstenac koja se tradicionalno održava u kolovozu, fešti smokve i smokvenjaka. Nedaleko Barbana na prodaju je ova lijepa novoizgrađena vila s bazenom. Vila se prostire na dvije etaže površine 175 m2, a smještena je na čestici površine 697 m2. Prizemno je smještena kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na veliku terasu. Uvijek prizemno nalazimo ulazni hodnik i jednu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom, te izdvojeni WC. Unutarnjim stepeništem dolazimo na gornju etažu koja sadrži 3 spavaće sobe svaka s vlastitom kupaonicom. Dnevni dio s prostranom terasom, i velikim staklenim površinama ugodno povezuje stambeni prostor s pripadajućom okućnicom na kojoj se bazen površine 32 m2 i plaža. U gradnji ove lijepe vile pazilo se na kvalitetu ugrađenih materijala i detalje te je rustikalan stil gradnje lijepo uklopljen u moderne detalje. Za potrebe grijanja ugrađeno je centralno podno grijanje, te klima uređaji (split sustav grijanje hlađenje s dizalicom topline). Ugrađen je i alarmni sustav te video nadzor. Na uređenoj okućnici, nalaze se 3 parkirna mjesta, a za hortikulturalno uređenje korištene su mediteranske biljke tipične za Istarsko podneblje, koje lijepo naglašavaju rustikalan stil gradnje. Lokacija je mirna i ugodna, okružena zelenilom, rustikalnim vilama, te manjim naseljima, pogodna za cjelogodišnje korištenje vile no isto tako zahvalna u slučaju da budući vlasnik odluči vilu koristiti za daljni turistički najam. Očekivani rok dovršetka/useljenja je 02 / 2023 godine. ID KOD AGENCIJE: 958

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
455472
Agencijska šifra
958
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 322 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku