Imanje s velikim potencijalom i lijepim pogledom, Pićan, Pićan, Kuća

180,000.00 €
  • 41156 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
156 m²
Površina placa
2464 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jul 31, 2023
Stanje
Izgrađeno
1968
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pićan
Naseljeno mjesto
Pićan
Poštanski broj
52332
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
Općina Pićan je općina u Istarskoj županiji, smještena u centralnom dijelu Istre, okružena poljima i vinogradima. Područje Općine Pićan ima vrijedno prirodno i kulturno nasljeđe, značajni krajobraz i spomenik kulture. Pićan je najmanja općina, s najmanje domaćinstava te ima najmanje stanovnika u odnosu na ostala naselja koja pripadaju istočnom dijelu Istre. Obiluje bogatom materijalnom i nematerijalnom kulturnom baštinom te je proglašena spomenikom kulture 1962. godine. U mirnom naselju s pogledom na Učku smjestilo se imanje s kućom i 4 dodatna objekta te prostranom okućnicom koje daje različite mogućnosti gradnje čineći tako veliki potencijal. Imanje se sastoji od gospodarske zgrade na dvije etaže, tlocrtne površine 115 m2. Vanjski zidovi objekta su u dobrom stanju te ih je moguće u potpunosti očuvati, a međukatna konstrukcija je betonska. Dio zgrade čini konoba s prepoznatljivim istarskim ognjišćem. Odvojena manja gospodarska zauzima 53 m2 površine, dok je prostrana garaža površine 41 m2. Središte imanja je useljiva prizemnica tlocrtne površine 156 m2 koja se sastoji od kuhinje i dnevnog dijela, 3 spavaće sobe, kupaonice i ostave. U kući je sve funkcionalno i spremno kako bi se u njoj živjelo dok traju radovi na ostalim objektima. U suterenu se smjestila prostrana konoba površine 50 m2. Adaptacijom, objekt može postati prekrasna nekretnina, modernog izgleda. Grijanje je centralno na lož ulje te, prema potrebi, uz pomoć peći na drva. Kotlovnica se nalazi uz kuću, u objektu površine 60 m2 kojem je potrebna kompletna adaptacija. Uz gradski vodovod, koristiti se može i cisterna za vodu. Za potrebe otpadnih voda potrebno je izgraditi septičku jamu. Okućnicu objekta čini površina 2464 m2, koja je kompletno u građevinskoj zoni. Veličina i položaj pružaju budućem vlasniku dovoljno privatnosti. Imanje je smješteno u mirnom naselju s otvorenim pogledom na prirodu i brežuljke, a svi potrebni sadržaji nalaze se na udaljenosti 5 km. Prve plaže udaljene su 17 km, kao i Labin, dok se turistički atraktivan Rabac nalazi na udaljenosti 25 km. Uz brojne agroturizme koji privlače sve veći broj posjetitelja, u blizini je izletnička atrakcija Slap Sopot. Nekretnina s velikim potencijalom, koja budućem vlasniku pruža razne mogućnosti: uređenje luksuzne kuće za odmor s popratnim sadržajima, uređenje dvije odvojene stambene jedinice/kuće za odmor, a s obzirom da postoji mogućnost kupovine dodatnog zemljišta, ova nekretnina pogodna je za pokretanje opg djelatnosti ili agroturizma. ID KOD AGENCIJE: 554

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
432727
Agencijska šifra
554
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 376 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku