KUĆA BLIZU ROVINJA S VELIKOM OKUĆNICOM, Rovinj, Kuća

1,000,000.00 €
  • 46385 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
385 m²
Površina placa
2447 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
6
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2015
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Rovinj
Naseljeno mjesto
Rovinj
Poštanski broj
52210
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
Prodajemo potpuno opremljenu rustikalnu villu s naglaskom na moderno sa 4 prostrane spavaće sobe, bazenom, velikim vrtom i prekrasnim pogledom na prirodu i okolinu. Villa se nalazi u blizini hrvatskog dragulja, malenog gradića Rovinj. Ova prekrasna nekretnina na 3 etaže izgrađena je 2015.g. s najvećim naglaskom na kvaliteti i prostranosti. Imanje je okruženo velikom zelenom okućnicom ukupne kvadrature 2500 m2 koji se savršeno uklapa u ljepotu krajolika. Ulaskom u kuću u predsoblje pogled vam se zaustavlja na velikom otvorenom dnevnom boravaku, blagovaonici i kuhinji. Ovaj dnevni boravak se odlično usklađuje s vanjskim prostorom zahvaljujući izlazom na natkrivenu terasu i tako vam omogućuje uživanje u bazenu i uređenom vrtu s opuštajućim pogledom na prirodu. Na ovoj etaži se također nalazi i spavaća soba s vlastitom kupaonicom, gostinjski wc i ostava. Stepenice vode na 1. kat, gdje se nalaze još tri spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom. U podrumu se nalazi konoba s ognjištem, praonica, velika prostorija za druženje koju možete preoblikovati prema vlastitim idejama i uz to, tu se još nalazi jedna velika kuponica. Super praktično je da konoba u podrumu ima vlastiti ulaz/izlaz. Velika prednost je garaža unutar kuće kapaciteta za dva vozila te povezanost s kućom u cjelini. Topla ljetna popodneva možete provesti sunčajući se na ležaljkama pored bazena ili u hladovini pergole ili pak pripremajući gurmanske specijalitete u kuhinji u kojima je najbolje uživati na vanjskoj natkrivenoj terasi. Idealna lokacija kao kuća za odmor ili stalni boravak, blizina svih sadržaja uz privatnost. Glavne značajke nekretnine: - Blizina Rovinja - Vila se prodaje kompletno namještena - Grijanje/hlađenje - centralno grijanje na drva, inverter klima uređaji, priprema za ugradnju kamina u dnevnom boravku - Garaža - Keramičke pločice, laminat - podovi - PVC stolarija - Automatsko navodnjavanje - bazen 54 m2 Za sve dodatne informacija i/ili razgledavanje, obratite nam se s povjerenjem: FILIP MARIĆ Asistent u posredovanju Mob: 091/335-5350 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS104922

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
421416
Agencijska šifra
IS104922
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 185 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku