Kuća s tri stana i bazenom, Ližnjan, Ližnjan, Kuća

440,000.00 €
  • 103280 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
280 m²
Površina placa
430 m²
Broj spratova
1
Broj soba
10
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jul 31, 2023
Stanje
Izgrađeno
2006
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Ližnjan
Naseljeno mjesto
Ližnjan
Poštanski broj
52204
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
Ližnjan se smjestio na krajnjem jugoistoku Istre, na brežuljku koji gleda na Kvarnerski zaljev, sve do otoka Cresa i Lošinja. Ovaj skroviti kutak čistog mora i razvedene obale što u njega uranja stijenjem i šljunkom, svakom će namjerniku otkriti ljepotu ovog 28 kilometara dugog neizgrađenog priobalja. Osobito obilježje fauni daje ptica žuta pčelarica, endemska i zaštićena vrsta koja ovdje obitava ljeti. U Ližnjanu možete uživati u jahačkim i ronilačkim sportovima, lovu ili jednostavno u nekoj od brojnih kuća za odmor. - Smještena na mirnoj lokaciji u blizini medulinskih plaža, nalazi se ova katnica s tri stana ukupne površine od 280 m2. Sastoji se od dva stana u prizemlju te još jednog na prvom katu odvojen vanjskim stepeništem. U prizemlju se nalaze dva stana. Jedan od 59,51 m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, malog spremišta, kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe i terase od 9,51 m2, te drugog od 87,20 m2 koji se sastoji od hodnika, kupaonice, gostinjskog toaleta, dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, dvije spavaće sobe i terase od 9,53 m2. Na prvom katu je smješten prostrani stan od 123,60 m2 kojeg čineine predsoblje, hodnik, kupaonica, mali toalet, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe i prostrana terasa od 40 m2. Okućnica od 430 m2 ima bazen od 15 m2, roštilj, garažu te mjesta za tri automobila. Napravljena je nova fasada 2023. godine te njene fotografije možete vidjeti iz priloženog. Nekretnina ima dobro uhodan posao iznajmljivanja te je odlična investicija za one koji s time žele nastaviti. ... Poštovani klijenti agencijska provizija naplaćuje se u skladu s općim uvjetima poslovanja: https://velvet-realestate.hr/opci-uvjeti-poslovanja/ ID KOD AGENCIJE: 680

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
437859
Agencijska šifra
680
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 230 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku