Novogradnja modernog dizajna s pogledom na more, blizina Poreča, Poreč, Kuća

580,000.00 €
  • 43165 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
165 m²
Površina placa
1013 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jul 28, 2023
Stanje
Novogradnja
Da
Stanje
U izgradnji
Izgrađeno
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Voda
  • Klima uređaj
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
U vrlo mirnom ambijentu, na traženoj lokaciji, samo 5km udaljenoj od grada Poreča smješteno je ovih šest kuća iz naše ponude. Ova kuća koju Vam predstavljamo, kao i preostalih 5 kuća istog kompleksa, je izgrađena suvremenim stilom gradnje i raspolaže s 165 m2 životnog prostora. Prezentirajući Vam ovaj fantastičan objekt , zapravo govorimo o jednoj ultra modernoj montažnoj kući koja se izgrađuje u samo nekoliko mjeseci . Interijer ovih vila će Vas oduševiti jer se u prizemlju nalazi prostrani, ultra moderan dizajn dnevnog boravka sa velikim staklenim stijenama koje pružaju veliki protok sunčevih zraka. Nadomak dnevnog boravka je blagovaona koja ima stol za objed i manji šank u sklopu kuhinje, gdje ukupno može objedovati 6 osoba. Moderno opremljena open-space kuhinja ima sve ono što će Vam biti potrebno za pripremu Vaših najdražih ukusnih jela koja volite kuhati za svoju obitelj ili prijatelje. Na katu nalaze se 3 moderno opremljene spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, te terasa sa jacuzzijem i nesmetanim pogledom na more. To nije sve, kuće su obogaćene i saunom, s toga idealna nekretnina za sve ljubitelje spa užitka. U prekrasno uređenom dvorištu nalazi se bazen sa sunčalištem gdje možete upijati toplo ljetno sunce ili čitati najdraže knjige. Na vanjskoj terasi, pokraj bazena, nalazi se i vanjski roštilj gdje priprema mesnih ili ribljih jela nikad neće biti lakša! Kako bi i Vaša djeca uživala u boravku, u dvorištu kuće nalazi se i dječje igralište. Kroz cijelu kuću sprovedeno je podno grijanje, a za hlađenje koriste se vrhunski klima uređaji. Sve kuće su u potpunosti ograđene, te svaka od istih nudi i dva privatna parkirna mjesta. Ostale napomene: Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju.U slučaju odluke o kupnji nekretnine Agencijska provizija iznosi 3% + PDV na kupoprodajnu cijenu i fakturira se nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora. Šifra objekta: M-0592 Energetska klasa: U izradi Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
463546
Agencijska šifra
M-0592
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 248 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku