OPATIJA, MATULJI- kuća 405m2 s pogledom na more i bazenom + uređena okućnica 900m2, Matulji, Kuća

850,000.00 €
  • 102405 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
405 m²
Površina placa
900 m²
Broj spratova
3
Broj soba
10
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 04, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Matulji
Naseljeno mjesto
Matulji
Poštanski broj
51211
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
OPATIJA, MATULJI- kuća 405m2 s pogledom na more i bazenom + uređena okućnica 900m2 Smještena je na mirnoj i tihoj poziciji, a opet u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja za kvalitetan život. Villa / kuća je južno orijentirana i sastoji se od dva odvojena stana, jedan dvoetažni stan s garažom i drugi stan koji je potkrovlju Stanovi se sastoje se svaki od velikog dnevnog dijela koji je izveden kao prostran otvoreni prostor s izlazom na terase, zatim 3 spavaće sobe, 2 velike kupaonice, po jednom manjom za goste, garderobe te hodnika. Villa je kvalitetno građena i luksuzno opremljena, svi ugrađeni materijali, podne i zidne obloge su po najvišim standardima. Prodaje se kompletno namještena s prvoklasnim namještajem i uređajima. OKUĆNICA: Na prostranoj okućnici ističe se bazen i ograda koja je postavljena na južnoj strani. Okućnica je uređena i dugi niz godina konstantno održavana. Sadrži kamin s pripadajućom garniturom. Svakako lijepa nekretnina za luksuzan obiteljski život, ali pogodna i kao investicija u vidu elitnog turizma. UNIKATNA NEKRETNINA SVAKAKO VRIJEDNA PAŽNJE NA ODLIČNOJ LOKACIJI!!! OPATIJA: Opatija, predivan obalni grad smješten na Jadranskom moru poznato je turističko odredište za turiste iz cijelog svijeta. Grad je okružen prekrasnom prirodom, u podnožju planine Učka. Iz nekretnina u Opatiji pruža se neprocjenjivi pogled na more i okolne otoke Krk i Cres. Opatija je okružena šarmantnim malenim gradovima s starim kućama smještenim u uskim uličicama bogate povijesti. Ulice grada Opatije čine nekretnine koje se ističu specifičnom arhitekturom te vilama koje datiraju iz habsburškog perioda. Veliki izbor plaža, kristalno čistog mora i raznovrsne turističke usluge ključni su faktori zbog kojih je Opatija svršena turistička destinacija prepoznata od strane susjednih zemalja kao odličan investicijski izbor. Cijene nekretnina na ovom području rastu, popunjenost iznajmljivanja je izvrsna što je uzrokovalo povrat investicije od 5% do 10% i privlačenje inozemnih ulagača. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 21358

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
484987
Agencijska šifra
21358
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 144 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku