RIJEKA, OREHOVICA - Poslovni prostor 120m2 novouređen s parkingom za 7 automobila, Rijeka, Poslovni prostor

1,100.00 €
  • 52120 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
120 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 02, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Rijeka
Naseljeno mjesto
Orehovica
Poštanski broj
51000
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
RIJEKA, OREHOVICA - Poslovni prostor 120m2 novouređen s parkingom za 7 automobila Iznajmljuje se poslovni prostor na odličnoj lokaciji površine 120 m2. U naravi samostojeća kuća na vlastitoj okućnici s velikim parkingom do 8 automobila. Lokal je razveden na dvije etaže,uz predivne terase južno orijentirane. Postoje i veća skladišta/spremišta koja mogu služiti kao dodatni prostor za skladištenje/servisiranje i razne druge poslovne aktivnosti. Dosadašnja namjena je bila ugostiteljstvo. Prostor je južne orijentacije smješten u obnovljenoj kući s novom fasadom te velikim privatnim parkingom za kupce,goste i klijente. Jugozapadne orijentacije s većim prozorima uz svjetlarnike daju prostoru toplinu i dnevnu svjetlost. Podovi,zidovi,unutranja stolarija, te rasvjeta kompletno obnovljeni. Instalacije struje i vode također stavljene nove,sve je zamjenjeno. Prostorije su otvorenog tipa,open space,a mogu biti izdvojene svaka za sebe,kao mogućnost više ureda unutar samog prostora. Poslovni prostor smješten u visokom prizemlju,s vlastita dva ulaza za stranke,zaposlenike i klijente,a u blizini samog centra grada,prava je i neponovljiva prilika. IDEALNO ZA INFORMATIČARE/PROGRAMERE,TURISTIČKE DJELATNOSTI, ZUBNE ORDINACIJE,MANJE KLINIKE,KNJIGOVODSTVA,PRIVATNE VRTIĆE,IGRAONICE,AGENCIJE ,POMORSKE AGENCIJE,PRODAJNA PREDSTAVNIŠTVA, SALON MALOPRODAJE-VELEPRODAJE, SERVIS, RAZNE OBRTE, ZASTUPANJA TE SKLADIŠTENJA SPECIJALNIH ROBA,TE UGOSTITELJSTVO Izrazito autentično i rustikalno uređen,grede,cigla,kovana bravarija,1.klasna keramika Odlična prilika za investiciju ili za život te spoj posla i privatnog života! Pogodan za sve poslovne i pravne subjekte kao i osobe starije dobi zbog niže katnosti. Ne propustite ovu priliku! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 14104

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
421630
Agencijska šifra
14104
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 390 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku