Umag - prodaja prostranog zemljišta sa pogledom na more!, Umag, Zemljište

775,000.00 €
  • 3000 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
3000 m²
Ažurirano
Jun 13, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Umag
Naseljeno mjesto
Umag
Poštanski broj
52470
Opis
Opis
Umag - prodaja građevinskog stambenog zemljišta sa pogledom na more! Umag, prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Umag je gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sintetizira posebitosti čitave regije i možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana. Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve. Na samo 950 m cestovne udaljenosti od mora i sa pogledom na more, nudimo građevinski teren stambene namjene, ravan i sa pristupom. Teren se nalazi na laganoj uzvisini što pridonosi pogledu na more i teniski centar. Namjenjeno je gradnji obiteljske kuće sa jednom, dvije ili do 4 stambene jedinice. Obzirom na prirodnu veličinu i pravilan oblik terena moguće ga je cjepati na manje parcele. Za obiteljsku kuću sa jednom stambenom jedinicom najmanja građevna parcela je od 400 m2 i visina objekta do 7.5 m, dok je za višestambenu građevinu 800 m2 i gradnja do 10 m visine. Objekti su sa jednom podzemnom etažom i 2 nadzemne, odnosno 2 podzemne i 3 nadzemne etaže na višestambenom objektu. Imate li interes stojimo na raspolaganju!     Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
462993
Agencijska šifra
35065
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 171 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku