VIŽINADA OKOLICA- LUKSUZNA KUĆA SA BAZENOM U IZGRADNJI PRODAJE SE, Vižinada, Дом

662.500 €
  • 43230.82 m²
Недвижимость для
Vendita
Квадратных футов
230.82 m²
Размер участка
1416 m²
Спальни
4
Ванные комнаты
3
Размещено
30.03.2018
Состояние
Состояние
В процессе строительства
Построенный
2018
Месторасположения
Страна
Croatia
Государство / Регион / Область
Istarska županija
Город
Vižinada
Площадь города
Vižinada
Poštanski broj
52447
Разрешения
Разрешение на строительство
да

Описание
Дополнительная информация
Kuće za odmor s bazenom,  Vižinada od 230,82 m2 , sa vrtnim paviljonom s ljetnom kuhinjom od 48.37 m2, nastrešnice i spremišta od 52,42 m2 te bazena od 50 m2
 
 
1.       Građevinsko-obrtnički radovi

Konstrukcija objekta je kombinirano betonsko-armirana te zidana, s konstruktivnom debljinom vanjskih I nosivih zidova od 20 cm. Pregradni zidovi također su zidani opekom.
Krovište glavne kuće je koso, kombinirano klasično drveno sa sustavom YTONG bijelog stropa, 16 cm toplinske izolacije te pokriveno tradicionalnim “Mediteran” crijepom.
Hidroizolacije ravnih krovova ulaza, terase, vrtnog paviljona te nadstrešnice za aute I spremišta izvode se visokokvalitetnim sintetičkim membranama švicarskog proizvođača SIKA.
Svi sanitarni čorovi I kupaonice dodatno su hidrizolirani primjenom jednokomponentnog elastičnog hidroizolacijskog premaza na bazi akrila SIKALASTIC 200W.
Fasadni sustav sastoji se od toplinske izolacije debljine 10 cm (XPS I EPS kombinirano) te završne silikatne vododbojne te UV stabilne fasadne žbuke.
Vanjska stolarije je aluminijska, plastificirana s termo-mostom te troslojnim izostaklom punjenim plinom argonom te vanjskim škurama/griljama. Na spavaćim sobama francuski prozori opremljeni su komarnicima.
Svi vanjski željezni elementi ograda, vrata, stupova terasa su zaštičeni cinčanjem.
Podovi spavaćih soba te dnevnog boravka obloženi su hrastovim parketom, dok su zajednički prostori blagovaonice, kuhinje, ulaza I kupaonica obloženi kvalitetnim talijanskim keramičkim pločicama I klase.
Vanjske terase te prostor oko bazena izvedeno je modernim sustavom betonskih monolitnih ploča s protukliznom završnom obradom.
Staze oko kuće I pješački prilaz izvedeni su pjeskarenim betonskim opločnicima, dok je kolni ulaz I parking izveden tradicionalno usitnjenim drobljenim kamenom.
Ograda oko cijele parcele je od ogradnih plastificiranih panela.
Kuće su opremljene unutarnjim kaminom, a vanjska ljetna kuhinja ložištem roštilja.

2.       Elektro dio

Elektro instalacija kuće je dizajnirana I izvedena da zadovolji maksimalnu sigurnost (sustavi uzemljenja, gromobranske zaštite, zaštitne sklopke funkcionalnih cjelina) i komfor u rukovanju I održavanju (modularni sustavi prekidača I utičnica).
Kuće su u potpunosti opremljene telefonskom I fiksnom internet mrežom (LAN) u svakoj prostoriji te pokrivene bežičnom WIFI mrežom. Mrežna oprema smještena je u posebnom telekomunikacijskom ormariću radi lakog pristupa, održavanja I kontrole funkcionalnosti.
Instalirane su I radio -TV- satelitske antene te je pristup I korištenje omogućeno u svim prostorijama.
Sustav tehničke zaštite I alarma uključuje detektore pokreta u unutrašnjosti te sustav kamera za vanjski video nadzor.
Sva ugrađena oprema I cjelokupna instalacija je certificirana I atestirana za upotrebu prema EU standardima.

3.       Vodovod I kanalizacija

Instalacija vodovoda tople I hladne vode izvedena je modernim sustavom PRP toplinski izoliranih cijevi, EU proizvođača.
Instalacija kanalizacije izvedena je niskošumećim polipropilenskim cijevima EU proizvođača, a oborinska I otpadne sanitarna voda iz domaćinstva obrađuje se u dvokomornoj plastičnoj (PEHD) vodonepropusnoj bio sabirnoj jami tip kao EKOGEA H2E 15PE.
Ugrađeni su GEBERIT ugradni sistemi vodokotlića u svim sanitarnim čvorovima I kupaonicama te DURAVIT sanitarije (WC, bide, umivaonici I kade), pipe I tuš-garniture.

4.       Strojarstvo

Priprema tople sanitarne vode ostvaruje se samostojećim električnim spremnikom Vaillant auroSTOR VIH S 300 zapremine 300 litara, s pripremom za prihvat tople vode iz solarnih kolektora.
Izvedena priprema instalacija do krova potrebnih za montažu I upotrebu solarnih kolektora za pripremu tople vode.
Grijanje I hlađenje cijele kuće predviđeno je VRF sustavom koji se sastoji od vanjske zračno hlađene inverterske jedinice s dizalicom topline TOSHIBA MCY-MHP0604HS8E, te unutarnjih kanalnih jedinica TOSHIBA MMD-AP0074SPH-E te parapetnih samostojećih jedinica TOSHIBA MML- AP0094NH-E, modernog dizajna I lake upravljivosti preko zasebnih programabilnih kontrolera, zonski ili pojedinačno, s tjednim timerom I LCD-om.
U svim kupaonicama predviđen je električni sustav podnog grijanja DANFOSS te električni zidni radijatori - sušila za ručnike.

5.       Bazen

Bazen je dimenzija 5m x 10m, dubine 1,4m sa sunčalištem površine 20 m2 obloženog drvenim deckingom od egzotičnog drveta otpornog na atmosferske utjecaje. Uz bazen se nalazi i tuš sa solarnom pripremom tople vode, tipa crni bojler KONČAR 3xgt.
Bazeni su preljevni, obloženi visokokvalitetnom UV stabilnom PVC folijom, LED rasvjetom, ljetnim pokrivalom te stepenicama za lakši ulazak.
Bazenska tehnika smještena je u strojarnici uz bazen veličine 15 m2, a uključuje sustav filtracije pješčanim filterom, sustav pumpi za stalnu I kontroliranu cirkulaciju I dopunu nivoa vode, komplet za vakumsko čišćenje bazena, sustav kemijske obrade vode, te elektronički modul za upravljanje svim sustavima bazenske tehnike.

6.       Hortikultura I navodnjavanje

Sve neizgrađene površine na parceli su hortikulturno uređene te zasađene mediteranskim biljem primjerenim podneblju I klimi.
Uz cijelu dužinu ograda, zaseđene su lovor-višnje I lovori, travnjaci su izvedeni kvalitetnom mehaničkom obradom tla te humusiranjem.
Na parceli posađeno je desetak stabala maslina, čempresa, šipka I sl. smještenih u zonama zaštite pogleda te stvaranja prirodne sjene I hlada, dok su dijelovi koji čine granicu između funkcionalnih cijelina uređeni sadnjom ploha niskih grmova lavande I ružmarina.
Navodnjavanje svih hortikulturnih cjelina izvedeno je automatskim sustavom dinamičkih I statičkih rasprskivača proizvođača Rain Bird, a zone niskog grmlja sustavom navodnjavanja “kap-po kap”.
Sustav je automatski, s bežićnim oborinskim senzorom te digitalnim programatorom RAIN BIRD ESP-ME s4, kojim se upravlja svim instaliranim sustavima navodnjavanja.
Дополнительная контактная информация
Внутренний контрольный номер
194269
Agency ref id
1570
Контактный телефон
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: NAN
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Report broken listing
  • 148 Показывает
*
Ваш Адрес электронной почты друга *
Ваше имя
Ваша электронная почта
Сообщения
Captcha *
We were unable to find the requested address (Croatia, Istarska županija, Vižinada, Vižinada, 52447) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Oglasi za uporedbu
Trenutno nema oglasa za uporedbu
Enter your report
Сообщения *
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Войти
Пароль
Забыли пароль? Напомнить