Građevinska parcela površine 2.508 m2 u blizini glavne gradske saobraćajnice Ilidža – Baščaršija, Ilidža, Земля

1 €
  • 2508 m²
Недвижимость для
Vendita
Тип земли
Строительный участок
Квадратных футов
2508 m²
Размещено
17.10.2019
Месторасположения
Страна
Bosnia and Herzegovina
Государство / Регион / Область
Kanton Sarajevo
Город
Ilidža
Четверть
Stup
Adresa
Džemala Bijedića
Poštanski broj
71000

Описание
Дополнительная информация

PROSTOR šifra: 10-06p/2019_C

Agent: PROSTORкликните сюда

E-mail:

Opis nekretnine:
Prodaje se lijepa građevinska parcela površine 2.508 m2 u blizini glavne gradske saobraćajnice i Stupske petlje. Dozvoljena gradnja sa ucrtanom markicom po Regulacionom planu iznosi ukupno minimalno 3.267 m2 BGP sa jednim ucrtanim objektom.

Prema regulacionom planu Stup, planirana je interna saobraćajnica koja će se vezati direktno na glavnu gradsku saobraćajnicu, čime će se olakšati pristup samoj parceli i dodatno doprinjeti kvaliteti lokacije kao i njenoj atraktivnosti.

Na parceli je dozvoljena gradnja objekta (P6) ukupne BGP od 3.267 m2 i to: min. 2.287 m2 iznad zemlje i 980 m2 ispod zemlje.

U neposrednoj blizini parcele je trenutno u toku gradnja većeg stambenog naselja, te se u bliskoj budućnosti očekuje da predmetna lokacija bude gusto naseljena, što otvara mogućnosti izgradnje različitih tipova objekata na datoj parceli (poslovni objekat, apartmanski objekat, stambeno-poslovni objekat) i predstavlja idealnu nekretninu za buduće investitore, koji bi izgradnjom na ovoj lokaciji mogli u relativno kratkom vremenskom periodu opravdati svoju investiciju.

VAŽNO: U trenutku pisanja ovog oglasa moguće je kupiti i susjedne parcele što bi budućem vlasniku omogućilo da formira stratešku lokaciju ukupne površine 5.987 m2 sa min. dozvoljenom BGP od 16.500 m2, koja bi bila pozicionirana i imala direktan pristup na glavnu saobraćajnicu.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 062/кликните сюдаili Mob/ Viber/ WhatsApp: кликните сюда.

Želite saznati više o ovoj nekretnini? Za više fotografija i dodatne informacije posjetite:

https://prostor.ba/prodaja/zemljiste/stup/9698

Дополнительная контактная информация
Внутренний контрольный номер
228249
Agency ref id
10-06p/2019_C
Контактный телефон
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: NAN
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Report broken listing
  • 35 Показывает
*
Ваш Адрес электронной почты друга *
Ваше имя
Ваша электронная почта
Сообщения
Captcha *
We were unable to find the requested address (Bosnia and Herzegovina, Kanton Sarajevo, Ilidža, Džemala Bijedića, 71000) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Oglasi za uporedbu
Trenutno nema oglasa za uporedbu
Enter your report
Сообщения *
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Войти
Пароль
Забыли пароль? Напомнить