Parcela 1863m2, min.dozv.grad. po RP BGP 4592m2, Stup, Ilidža, Земля

1 €
  • 4592 m²
Недвижимость для
Vendita
Тип земли
Строительный участок
Квадратных футов
4592 m²
Размещено
12.10.2019
Месторасположения
Страна
Bosnia and Herzegovina
Государство / Регион / Область
Kanton Sarajevo
Город
Ilidža
Четверть
Stup
Adresa
Džemala Bijedića

Описание
Дополнительная информация
PROSTOR šifra: 10-06p/2019_B
Agent:  PROSTORкликните сюда
E-mail:
 
 
 
Opis nekretnine:
Prodaje se izvrsna građevinska parcela površine 1.863 m2 u neposrednoj blizini glavne gradske saobraćajnice i Stupske petlje. Dozvoljena gradnja sa ucrtanom markicom po Regulacionom planu iznosi ukupno minimalno 4.592 m2 BGP sa dva ucrtana objekta.
 
Prema regulacionom planu Stup, planirana je interna saobraćajnica koja će se vezati direktno na glavnu gradsku saobraćajnicu čime će se dodatno doprinjeti kvaliteti lokacije kao i olakšati pristup samoj parceli.
 
Na parceli je dozvoljena gradnja dva objekta (P4-P8) ukupne BGP od 4.592 m2 i to: min. 3.164 m2 iznad zemlje i 1.428 m2 ispod zemlje).
 
VAŽNO: U trenutku pisanja ovog oglasa moguće je kupiti i susjedne parcele što bi budućem vlasniku omogućilo da formira stratešku lokaciju ukupne površine 5.987 m2 sa min. dozvoljenom BGP od 16.500 m2, koja bi bila pozicionirana i imala direktan pristup na glavnu saobraćajnicu.
 
U neposrednoj blizini parcele je trenutno u toku gradnja većeg stambenog naselja, te se u bliskoj budućnosti očekuje da predmetna lokacija bude gusto naseljena, što otvara mogućnosti izgradnje različitih tipova objekata na datoj parceli (poslovni objekat, hotel, stambeno-poslovni objekat) i predstavlja idealnu nekretninu za buduće investitore koji bi izgradnjom na ovoj lokaciji mogli u relativno kratkom vremenskom periodu opravdati svoju investiciju.
 
Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 062/кликните сюдаili Mob/ Viber/ WhatsApp: кликните сюда.
 
 
 
Lokacija:
 
Ulica Džemala Bijedića, Stup, Ilidža.
 
Priključak na petlju Butila i autoput Vc je na svega 3 min vožnje od predmetne lokacije, Internacionalni Aerodrom Sarajevo - 5 min, Ilidža - 5 min, SCC – 12 min a Baščaršija na 15 min.
 
Дополнительная контактная информация
Внутренний контрольный номер
228052
Контактный телефон
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: NAN
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Report broken listing
  • 146 Показывает
*
Ваш Адрес электронной почты друга *
Ваше имя
Ваша электронная почта
Сообщения
Captcha *
We were unable to find the requested address (Bosnia and Herzegovina, Kanton Sarajevo, Ilidža, Džemala Bijedića) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Oglasi za uporedbu
Trenutno nema oglasa za uporedbu
Enter your report
Сообщения *
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Войти
Пароль
Забыли пароль? Напомнить