Prodaje se zemljište u Sarajevu - Šip, Vogošća, Земля

25.053 €
  • 410 m²
Недвижимость для
Vendita
Квадратных футов
410 m²
Размещено
22.06.2015
Месторасположения
Страна
Bosnia and Herzegovina
Государство / Регион / Область
Kanton Sarajevo
Город
Vogošća
Разрешения
Разрешение на строительство
нет
Место разрешения
нет
Cвидетельство о собственности
нет

Описание
Дополнительная информация
Prodaje se zemljište u Sarajevu - Šip. NA PRODAJU ZEMLJIŠTE U SARAJEVU - ŠIP KRATAK OPIS NEKRETNIE Iz bogatog asortimana naše ponude, čast nam je da Vam ponudimo prodaju zemlje u Sarajevu, smještene na sunčanoj strani Šipa-Kobilje Glave, koja važi za jednu od najljepših lokacija u Sarajevu. Ova nekretnina ima veliki potencijal, kako u smislu uživanja u postojećoj strukturi, tako i u smislu mogućnosti preinake konfiguracije terena i izgradnje novih sadržaja na prekrasnoj parceli. Posebna prednost ove lokacije je prelijepa konfiguracija terena koji je osunčan preko cijelog dana, velika količina zelenila i kisika, a susjedstvo poznatih ličnosti grada je čine još atraktivnijom i vrednijom. Ovo zemljište se vodi kao građevinsko. VELIČINA - RASPORED Nekretnina se sastoji od 410 m2 površine i prodaje se kao cjelina. Ova nekretnina se nalazi na osunčanom dijelu , ima prilazni put sa javnog puta, obiluje zelenilom koje stvara miran ambijent, a sve to skupa opet stvara preduslove za lagodan ugođaj boravka i življenja. Zemljište ima priključak na vodu, plin i kanalizaciju, a priključak na struju se nalazi u neposrednoj blizini. Na ovom zemljištu planirana je gradnja objekta dimenzije u osnovi 12 x 10 m. LOKACIJA Zemlja se nalazi u ul. Šipska, na lokalitetu općine Vogošća i na veoma atraktivnoj lokaciji čiji susjedi su eminentni građani Sarajeva. Nekretnina posjeduje ulaz sa asfaltnog puta na lokalni prilazni put širine 3 m, koji je posut tucanikom i koji je zajednički za još 4 vlasnika susjednih nekretnina i u blzini je sljedećih objekata: osnovna škola, poslovni objekti u naselju Šip i Kobilja Glava razne trgovačke i ugostiteljeske radnje, privatne medicinske ustanove i mnogo drugih sadržaja koji pružaju više nego dovoljne uslove za urban život u pravom smislu riječi. NAPOMENA: ZA SVE DODATNE INFORMACIJE, NA RASPOLAGANJU VAM STOJI NAš AGENT ZA INSPEKCIJU, KOJU MOŽETE ZAKAZATI VEĆ DANAS POZIVOM NA BROJ кликните сюда/кликните сюдаILI NAS POSJETITE NA www.elifnekretnine.ba
Дополнительная контактная информация
Внутренний контрольный номер
20364
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: NAN
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Report broken listing
  • 1289 Показывает
*
Ваш Адрес электронной почты друга *
Ваше имя
Ваша электронная почта
Сообщения
Captcha *
We were unable to find the requested address (Bosnia and Herzegovina, Kanton Sarajevo, Vogošća) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Oglasi za uporedbu
Trenutno nema oglasa za uporedbu
Enter your report
Сообщения *
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Войти
Пароль
Забыли пароль? Напомнить