Nove opcije: "skok na vrh" i "isticanje naslova oglasa"

03.06.2017
Mi razumijemo da je vaša želja da svoju nekretninu što prije prodate ili iznajmite i ostvarite traženu cijenu. To svakako nikada nije lagan posao, posebno 
ako se u obzir uzme jako velika konkurencija, u vidu velikog broja prodavača i njihovih ponuda.

Jedan od načina da ostvarite veći broj pregleda svog oglasa i veći broj upita ozbiljnih kupaca jeste da svoj oglas podignete u rezultatima pretrage i da istaknete  naslov oglasa. Isticanje oglasa i njegovo podizanje u rezultatima pretraga je esencijalno, ukoliko želite da vaš oglas privuče pažnju većeg broja ozbiljnih investitora!

Pravilo 80/20 najbolje ilustruje ponašanje posjetioca koji su u potrazi za nekretninom. Prvih par stranica rezultata pretrage privuče oko 80% pažnje potencijalnih kupaca, dok preostale stranice ostvaruju znatno manje pažnje, odnosno svega 20%. Ukoliko je vaš oglas, recimo na 9 stranici rezultata pretrage, ostvarit će znatno manji broj pregleda, a vi ćete primiti puno manje upita nego u slučaju kada se oglas nalazi na prve dvije stranice rezultata pretrage! "Skok na vrh" je opcija koja će vaš oglas podići na vrh liste oglasa u svojoj kategoriji.

Iako je istina da prve dvije stranice rezultata dobijaju najviše posjeta, neki korisnici portala preferiraju tražanje nekretnina navigiranjem po kategorijama ili pretragom. Isticanje naslova oglasa je odličan način da privučete pažnju potencijalnih kupaca. Naslov oglasa je istaknut u žutu boju koja jednostavno preusmjerava  fokus posjetica direktno na vaš oglas.

Kako da podignete oglas i istaknete naslov oglasa?
Ulogirajte se u Vaš korisnički račun, idite na stranicu "Moji oglasi za nekretnine" i sada ćete vidjeti link "Skok na vrh" i "Istakni naslov" u listi kacija za svaki vaš upisani oglas.
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Listings to be compared

    There are no listings to compare.
    oturum aç
    Kullanıcı adı
    Şifre
    Şifrenizi mi unuttunuz? Hatırlat