Super ponuda za agencije korisnike programa Dimedia Nekretnine

25.02.2016
Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji portala Nekretnine365.com i tvrtke DIMEDIA internet tehnologije d.o.o., agencije za nekretnine korisnici programa Dimedia Nekretnine već nekoliko godina automatski oglašavaju svoju ponudu nekretnina na portalu Nekretnine365.com. Nakon integracije agencija sa područja Republike Hrvatske, saradnja je proširena i na tržištima Bosne i Hercegovine i Srbije.

U periodu do 29.02.2016. godine, u toku je specijalna promotivna akcija priključenja novih agencija korisnika programa Dimedia Nekretnine, po posebnim promotivnim cijenama i velikim poklon bonus pre-paid kreditom u iznosu zakupljenog oglasnog paketa. (bonusi i do 400,00 EUR!). Cjenik oglasnih paketa za agencije korisnike programa Dimedia Nekretnine možete preuzeti ovdje.

Dimedia Nekretnine Program za agencije za nekretnineŠta je to DIMEDIA NEKRETNINE? – jedinstveno rješenje za bolje poslovanje vaše agencije za nekretnine 
 
Dimedia nekretnine je program namijenjen agencijama za posredovanje u prometu nekretninama. Program omogućava jednostavno upravljanje i vođenje evidencije o klijentima i nekretninama koje se nalaze u ponudi agencije za nekretnine. Opcija sinkronizacije podataka omogućava brzu objavu nekretnina na web stranici agencije ili portalima za oglašavanje nekretnina, uključujući vodeći regionalni portal za nekretnine www.nekretnine365.com .
 
Neke od osnovnih značajki programa:
 
 • Upravljanje podacima o nekretninama i klijentima
 • Izrada i slanje ponuda
 • Sinkronizacija podataka s web stranicom agencije za nekretnine i portalima za oglašavanje
 • Detaljan prikaz nekretnina s fotografijama, tlocrtima, video zapisom i pratećim dokumentima
 • Izvještaji o aktivnostima agenata
 • Izrada izvještaja za vlasnika nekretnine
 • CRM modul za upravljanje klijentima
 • Kalendar i lista aktivnosti agenta
 
Više informacija o programu Dimedia nekretnine saznajte na www.dimedianekretnine.com.

Promotivni Cjenik usluga oglašavanja na www.nekretnine365.com za korisnike Dimedia Nekretnine možete preuzeti OVDJE.
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Listings to be compared

  There are no listings to compare.
  oturum aç
  Kullanıcı adı
  Şifre
  Şifrenizi mi unuttunuz? Hatırlat