Novost za agencije u Srbiji: automatski import oglasa iz aplikacije za nekretnine Relper

30.11.2017
U cilju podizanja kvaliteta oglašavanja agencija za nekretnine u Srbiji, web i mobilna platforma za nekretnine Nekretnine365.com i kompanija Volvox iz Srbije uspostavili su saradnju, koja je rezultirala time da program za agencije za nekretnine Relper, od sada ima mogućnost automatskog exporta oglasa na platformu Nekretnine365.com. To konkretno znači da agencije za nekretnine u Srbiji, korisnici programa Relper svoju ponudu mogu automatizirano oglašavati na platformi Nekretnine365.com, bez potrebe za manualnim unosom i ažuriranjem nekretnina. Uz to, sve agencije ostvaruju popust od 25% na standardne cijene paketa!

Ukratko o programu za agencije za nekretnine RELPER:

RELPER je program namenjen agencijama za nekretnine koje žele da uštedom vremena i uvođenjem inovacija, razviju i unaprede svoje poslovanje. Spoj dugogodišnjeg iskustva agencija za nekretnine I programera pretočen je u sistem koji pokriva sve segmete poslovanja agencije.
 
Korišćenjem RELPERa svaka agencija kreira sopstvenu bazu za nekretnine, pomoću koje može da prati sve bitne informacije o svojim oglasima i klijentima. RELPER je  sačinjen po potrebama agencija i kako se potrebe vremenom menjaju, menja se RELPER kako bi ispunio sve zahteve i omogućio korisnicima da izvuku maksimum iz svog poslovanja.
 
Neke od funkcionalnosti programa: 
 • Efikasna i jednostavna pretraga
 • Mogućnost štampanja liste oglasa
 • Slanje ponude na mail klijenata
 • Različiti nivoi prava za vlasnika, menadžere i agente
 • Dodela radnih naloga agentima
 • Uvid u aktivnost agenata
 • Mogućnost ograničenja pristupa aplikaciji u određenim vremenskim intervalima
 • Automatski prenos oglasa “jednim klikom” na najznačajne portale za nekretnine
 
Volvox svim agencijama nudi GRATIS test period! Na kraju isteka probnog perioda verovatno nećete moći da zamislite svoje poslovanje bez RELPER-a.

Više informacija o samom programu možete videti na www.relper.com, a korisnici RELPERA zahtjev za ponudu oglasnog paketa mogu zatražiti putem linka: https://goo.gl/forms/yrUvGA4FUk5crB3i2

 
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Listings to be compared

  There are no listings to compare.
  oturum aç
  Kullanıcı adı
  Şifre
  Şifrenizi mi unuttunuz? Hatırlat