Emlak Bul , Homes Satış , Apartments & amp ; Kiralık Ev - Nekretnine365.com

PRODAJA OBJEKTA TURISTIČKE NAMJENE ILI NAMJENE KOLEKTIVNOG SMJEŠTAJA, Bar, Ev

Liste ayrıntıları

Genel
Emlak
Satılık
Ev tipi
bağımsız
Metre Kare
376 m²
Arsa Ölçüsü
556 m²
Kat Sayısı
3
Yatak Odaları
17
Banyolar
17
Kiler
yok hayır
Gönderildi
25.09.2019
Durum
Yeni yapı
yok hayır
Koşul
Çok iyi durumda
Oluşturuldu
1967
Son Güncelleme
2015
Konum
Ülke
Montenegro
Eyalet / Bölge / İl
Crnogorsko primorje
Şehir
Bar
Şehir alanı
Sutomore
Poštanski broj
85000
Adresa
Njegoseva 4
İzinler
İnşaat ruhsatı
yok hayır
Yer izni
evet
Sahiplik belgesi
evet
Muayene belgesi
evet
Ek Bilgi
Altyapı
 • Su
 • Kablolu TV
 • Klima
 • Elektrik
 • Kanalizasyon
 • ADSL
Enerji verimliliği
Hayır
Araç ile Erişim
 • Araba
 • Kamyon
 • Tren
 • Kamyonet
Isıtma
Merkezi ısıtma
yok hayır
Isıtma tipi
 • Klima
Park
Garaj
yok hayır
Kapalı otopark alanı
yok hayır
Tanım
Ek bilgi
Nudimo na prodaju trospratni objekat u Sutomoru površine 375,79m², na placu od 556m², na izvanrednoj lokaciji - u ulici Njegoševa br.4.
Objekat ima Upotrebnu dozvolu iz 1967.godine i Urbanističko-tehničke uslove od 10.06.2015.godine (izdati od strane Sekretarijata za uređenje prostora, komunalno-stambene poslove i zaštitu životne sredine Opštine Bar pod brojemBuraya TIKLAYIN/Buraya TIKLAYIN. Kompletno je renoviran u prvoj polovini 2015.godine.
Raspolaže sa 17 soba, od čega 15 dvokrevetnih (3 sa terasom) i 2 četvorokrevetne – koje su dizajnirane kao dvije odvojene spavaće sobe sa zajedničkim kupatilom i terasom. Ukupan kapacitet je 38 ležaja.
Svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom. Sobe su opremljene klima uređajem, frižiderom, televizorom sa kablovskim programima. Čitav objekat je pokriven WiFi signalom i video nadzorom. 
Odvojen ulaz imaju recepcija i pomoćna prostorija, kao i dva toaleta. Prostorija pored recepcije trenutno nema najmenu, ali UTU dozvoljavaju  mogućnost različitih djelatnosti – kafić, maloprodajni objekat, poslastičarnica...
Dvorišni dio je kompletno popločan i uređen hortikulturalno, a iza objekta se nalazi opremljeno dječje igralište. Takođe, u zadnjem dijelu dvorišta postoji prostorija sa namjenom odlaganja posteljine i potrošnih materijala.
Ispred kapije postoji 6 parking mjesta, a postoji mogućnost korištenja dvorišnog prostora za dodatne parking pozicije.
Lokacija objekta je velika prednost pri turističkoj namjeni objekta, s obzirom da su glavno šetalište i plaža udaljeni svega 5 minuta hoda, a okruženje je tiho i mirno, savršeno za prijatan odmor. Blizina svih neophodnih sadržaja čini boravak još jednostavnijim – supermarketi, apoteke, restorani, kafići, autobuska i željeznička stanica su u krugu od 250m.
Rješenje za rad za pružanje usluge smještaja (brojBuraya TIKLAYIN/16-UPI-421 izdato od strane Sekretarijata za uređenje prostora, komunalno-stambene poslove i zaštitu životne sredine Opštine Bar) važi do 21.07.2017.godine.
Objekat je kategorisan sa 3 zvjezdice od strane nadležne institucije, kategorizacija je validna do jula 2018.godine.
Kupovinom ovog objekta kupuje se gotov proizvod, koji će nastaviti sa kontinuiranim radom i sa ostvarivanjem profita bez dodatnih ulaganja.
 
Ek iletişim bilgileri
İç referans numarası
155544
İrtibat telefonu

Sahip Bilgisi

jovana.knezevic
Özel satıcı od 14.11.2017
Kişisel Ayrıntılar