Emlak Bul , Homes Satış , Apartments & amp ; Kiralık Ev - Nekretnine365.com

Trosoban stan u centru grada, Skenderija, Sarajevo Centar, Daire

Liste ayrıntıları

Genel
Emlak
Satılık
Metre Kare
85 m²
Kat
4
Kat Sayısı
4
Yatak Odaları
3
Banyolar
1
Kiler
evet
Gönderildi
20.03.2018
Konum
Ülke
Bosnia and Herzegovina
Eyalet / Bölge / İl
Kanton Sarajevo
Şehir
Sarajevo Centar
Adresa
Skenderija
Poštanski broj
71000
İzinler
İnşaat ruhsatı
evet
Yer izni
evet
Sahiplik belgesi
evet
Muayene belgesi
evet
Ek Bilgi
Altyapı
  • Kablolu TV
  • Interkom
  • Elektrik
  • Telefon kurulumu
  • Kanalizasyon
  • IT ağı
Tanım
Ek bilgi
Prodaje se trosoban stan površine 85m2, a koji se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade, naselje Skenderija. Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i predsoblja. Dvostrano je orjentisan, dnevni boravak istočno, a spavaće sobe zapadno. Stan je u izvornom, odnosno originalnom stanju, te ga je potrebno renovirati.
Standard:
Grijanje na električnu energiju. Parket u sobama i predsoblju. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Keramičke pločice u kupatilu. Podrumska prostorija.

Lokacija:
Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade smještene u ulici Skenderija. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se obrazovne institucije, nekoliko banaka, supermarketi, apoteke, stanice javnog gradskog saobraćaja, kao i drugi sadržaji koji karakterišu centar grada. Atraktivnost ove lokacije je jedna od najvećih prednosti predmetne nekretnine.
Ek iletişim bilgileri
İç referans numarası
197638
Agency ref id
35913
İrtibat telefonu

Sahip Bilgisi

Satıcı Resmi
Elvisa Pilav
Emlakçı od 09.02.2019
Metropola nekretnine d.o.o Sarajevo je Društvo za posredovanje u prometu nekretninama, nastalo u želji da pokaže profesionalnost, ponudi kvalitet, te dobije i zadrži povjerenje svakog klijenta ponaosob. Čvrsto vjerujemo da je preporuka najbolja reklama, pa nam je cilj kvalitetnom uslugom opravdati ukazano povjerenje.

Mi smo tim koji posjeduje iskustvo u oblasti poslovanja nekretninama i koji ima pohvalan broj uspješno prometovanih nekretnina iza sebe, a predanost poslu i poznavanje tržišta su naši osnovni argumenti.

Pored usluge posredovanja, našim klijentima nudimo stručno savjetovanje i analizu vrijednosti nekretnine, a ukoliko se ukaže potrebnim, vrlo rado ćemo vam preporučiti mlade, predane i uspješne profesionalce u polju građevine, arhitekture, dizajna i pravnih usluga.
Kişisel Ayrıntılar
Firma Adı
Metropola nekretnine d.o.o. Sarajevo
Service Type
Selling and renting
Ülke
Bosnia and Herzegovina
Region
Kanton Sarajevo
City
Sarajevo Novi Grad
Posta Kodu
71000
Adres
Bulevar Meše Selimovića 2A
Mobile
Phone
Proširi Mapu