Stan u prekrasnoj, mirnoj i skrovitoj uvali, očaravajući panoramski pogled, neposredna blizina grada, Korčula, Appartamento

600,000.00 €
  • 115 m²
Proprietà per
Sale
Square Feet
115 m²
Pubblicato
27.12.2023
Stato
Condizione
In costruzione
Collocazione
Nazione
Croatia
Stato / Regione / Provincia
Dubrovačko-neretvanska županija
Città
Korčula
Zona della città
Žrnovo
Quarto
Vrbovica
Proširi Mapu
Additional information
Efficienza energetica
No
Descrizione
Informazioni aggiuntive

Prodaje se dvoetažni stan u Vrbovici, maloj i skrovitoj uvali, udaljenoj tek pet minuta vožnje od grada Korčule. Stan je smješten u prizemlju i na katu zgrade odakle su pruža očaravajući panoramski pogled na cijelu uvalu i Pelješki kanal. Udaljenost do plaže iznosi tek 30 metara.

 Ukupna površina ovog stana iznosi 115 m2, a sastoji se od dvije sobe, dvije kupaonice, gostinjskog wc-a, praone i dnevnog prostora površine 42 m2.  Stan ima  terasu u prizemlju ukupne površine 30 m2 koja se nastavlja u dio okoliša zgrade zaseđenim hrastom crnikom. Na katu je balkon površine 5 m2 sa panoramskim pogledom na Pelješki kanal.

Stanu pripada i parkirno mjesto .

Stan je klimatiziran, ima podno grijanje u kupaonicama i kuhinji,priprema za kamin, video nadzor, protuprovalna i protupožarna vrata, alu prozore sa iso staklom te električne rolete. Pored svega navedenog, ovom stanu pripada i dio okućnice, idealni prostor na kojem budući vlasnik može urediti svoj omiljeni zeleni kutak za opuštanje - malo carstvo zelenila, boja, mirisa i tako stvoriti savršeni kutak za uživanje. Isto tako, u dijelu podruma nalazi se prostor  čija je namjena teretana, vinoteka i prostor za zabavu. 

Sama uvala Vrbovica mirna je, šarmantna, ugodna i slikovita korčulanska uvala, zaštićena od svih vjetrova što ju čini prvenstveno mirnom lukom i sigurnim sidrištem.

Osim toga, dodatna prednost i ono što ovu uvalu čini izuzetnom lokacijom jest i činjenica što su tamo izgrađene uglavnom obiteljske kuće, luksuzne vile i kuće za odmor okružene zelenilom i borovom šumom, a opet sa predivnim pogledom na predivno tirkizno plavo more. Tako je i ova zgrada okružena gustom borovom šumom i šumom hrasta crnike, a prilaz do zgrade osiguran je asfaltnom cestom kojom se koristi tek nekoliko objekata u blizini.

Sve završne materijale odlikuje visoki standard izvedbe, sve po izboru kupca. U cijenu je uključeno i koordiniranje projektom, arhitektonsko savjetovanje kao i savjetovanje sa dizajnerom interijera. 

Uz navedeno, može se isto tako organizirati I održavanje objekta tijekom cijele godine, uz dodatno dogovaranje takve usluge kao i organizirati čišćenje objekta, zajedno sa uslugom dočekivanja i prijema gostiju. Pretpostavljeni povrat investicije kroz iznamljivanje objekta iznosi otprilike 5% godišnje.


Ulteriori informazioni di contatto
Numero di riferimento interno
555001
Agency ref id
Korčula Projekti d.o.o.
Telefono di contatto
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Report broken listing Cancel my report
  • 248 Mostra
Nome del tuo amico *
Email del tuo amico *
Nome
La tua Email
Messaggio
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Loan Terms
Loan Amount
/EUR
Loan Term
years/months
Interest Rate
%
First Payment Date
Reset
Payments
Fill in the form and click on "Calculate"
Amortization Schedule
Enter your report
Caricamento ...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Listings to be compared

    There are no listings to compare.
    Accedi
    Nome utente
    Password
    Hai dimenticato la password? Ricorda