Stan u prekrasnoj, mirnoj i skrovitoj uvali, očaravajući panoramski pogled, neposredna blizina grada, Korčula, Stan

600,000.00 €
  • 115 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
115 m²
Ažurirano
Dec 27, 2023
Stanje
Stanje
U izgradnji
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Dubrovačko-neretvanska županija
Općina/Grad
Korčula
Naseljeno mjesto
Žrnovo
Kvart (četvrt)
Vrbovica
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
Nema
Opis
Opis

Prodaje se dvoetažni stan u Vrbovici, maloj i skrovitoj uvali, udaljenoj tek pet minuta vožnje od grada Korčule. Stan je smješten u prizemlju i na katu zgrade odakle su pruža očaravajući panoramski pogled na cijelu uvalu i Pelješki kanal. Udaljenost do plaže iznosi tek 30 metara.

 Ukupna površina ovog stana iznosi 115 m2, a sastoji se od dvije sobe, dvije kupaonice, gostinjskog wc-a, praone i dnevnog prostora površine 42 m2.  Stan ima  terasu u prizemlju ukupne površine 30 m2 koja se nastavlja u dio okoliša zgrade zaseđenim hrastom crnikom. Na katu je balkon površine 5 m2 sa panoramskim pogledom na Pelješki kanal.

Stanu pripada i parkirno mjesto .

Stan je klimatiziran, ima podno grijanje u kupaonicama i kuhinji,priprema za kamin, video nadzor, protuprovalna i protupožarna vrata, alu prozore sa iso staklom te električne rolete. Pored svega navedenog, ovom stanu pripada i dio okućnice, idealni prostor na kojem budući vlasnik može urediti svoj omiljeni zeleni kutak za opuštanje - malo carstvo zelenila, boja, mirisa i tako stvoriti savršeni kutak za uživanje. Isto tako, u dijelu podruma nalazi se prostor  čija je namjena teretana, vinoteka i prostor za zabavu. 

Sama uvala Vrbovica mirna je, šarmantna, ugodna i slikovita korčulanska uvala, zaštićena od svih vjetrova što ju čini prvenstveno mirnom lukom i sigurnim sidrištem.

Osim toga, dodatna prednost i ono što ovu uvalu čini izuzetnom lokacijom jest i činjenica što su tamo izgrađene uglavnom obiteljske kuće, luksuzne vile i kuće za odmor okružene zelenilom i borovom šumom, a opet sa predivnim pogledom na predivno tirkizno plavo more. Tako je i ova zgrada okružena gustom borovom šumom i šumom hrasta crnike, a prilaz do zgrade osiguran je asfaltnom cestom kojom se koristi tek nekoliko objekata u blizini.

Sve završne materijale odlikuje visoki standard izvedbe, sve po izboru kupca. U cijenu je uključeno i koordiniranje projektom, arhitektonsko savjetovanje kao i savjetovanje sa dizajnerom interijera. 

Uz navedeno, može se isto tako organizirati I održavanje objekta tijekom cijele godine, uz dodatno dogovaranje takve usluge kao i organizirati čišćenje objekta, zajedno sa uslugom dočekivanja i prijema gostiju. Pretpostavljeni povrat investicije kroz iznamljivanje objekta iznosi otprilike 5% godišnje.


Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
555001
Agencijska šifra
Korčula Projekti d.o.o.
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 247 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku