O nama

Nekretnine365.com je regionalni Internet portal za oglašavanje nekretnina u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

Osnovan je 2004. godine s vizijom da olakša povezivanje prodavaca i najmodavaca, te kupaca i najmoprimaca nekretnina u regionu.

Portal ne djeluje kao agencija za posredovanje u prometu nekretnina, pa Vas molimo da nam NE UPUĆUJETE upite za pojedine nekretnine oglašene na portalu, već da ih upućujete vlasnicima oglasa, odnosno prodavcima čiji kontakt podaci su jasno vidljivi na svakom oglasu.

Ukoliko ste predstavnik agencije za nekretnine pozivamo Vas na saradnju i molimo Vas da nam se javite putem e-maila ili putem telefona kako bismo Vam prezentirali set marketinških alata, kreiranih posebno za agencije za nekretnine, kojima smo u stanju znatno poboljšati Vaše poslovanje.

Ukoliko prodajete proizvode ili usluge na području BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a Vaše ciljno tržište su potencijalni kupci nekretnina, javite nam se kako bismo Vam upoznali sa mogućnostima efikasnog oglašavanja Vaših proizvoda i usluga putem banner reklama.

Kontakt informacije

Firma: BIT SD-ost Bihać
Tel: 00387(0) 60 3532159 (molimo ne upućujte upite za pojedine oglase objavljene na Oglasniku!)
Adresa sjedišta za Zapadni balkan i zemlje EU: "BIT"  SD-ost,  Branke Raunig bb, 77000 Bihać, Bosna i Hercegovina

Bankovne informacije

Firma: BIT SD-ost Bihać
Žiro-račun: 1862210310383569 (KM)
IBAN: BA391862211200135760 (EUR)
SWIFT: TZBBBA22,
Banka: ZiraatBank BH  d.d. Sarajevo

The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku