Atraktivna kuća sa 4 spavaće sobe, Vodnjan, Kuća

360,000.00 €
  • 63136 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
136 m²
Površina placa
20 m²
Broj soba
6
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Vodnjan
Naseljeno mjesto
Vodnjan
Poštanski broj
52215
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Vodnjan, nedaleko od Pule i 5 km od mora, zanimljivo odredište posebice za ljubitelje umjetnosti i kulture. Bogato mnogobrojnim zdanjima koja pripadaju različitim povijesnim razdobljima: gotici, renesansi i baroku. Poznat po crkvi Sv, Blaža u kojoj su sačuvana mumificirana tijela Svetaca i relikvije, gdje se pored nalazi najviši zvonik u Istri (62 m). Kuća u nizu koja se nalazi u jednoj od zanimljivih vodnjanskih ulica nedaleko centra, a koja je nedavno adaptirana, nudi prostrani i funkcionalan prostor za udoban život. Prizemlje: Dnevni boravak: Prostran i udoban prostor za druženje i opuštanje. Kuhinja: Odvojena kuhinja s blagovaonicom, pruža funkcionalan prostor za kuhanje i objedovanje. Blagovaonica: Povezana s kuhinjom, s izlazom na dvorište od otprilike 20 m2, idealna za vanjske aktivnosti i opuštanje na otvorenom. Kupaonica: Jedna kupaonica u prizemlju za praktičnost. Spavaća soba s vlastitom kupaonicom: Ova soba nudi privatnost i udobnost, idealna za goste ili članove obitelji. Prvi kat: Hodnik: Dugačak hodnik koji odvaja spavaći dio kuće. Spavaće sobe: Tri spavaće sobe na katu, što je idealno za veće obitelji ili goste. Kupaonica: Još jedna kupaonica na katu za praktičnost i udobnost stanara. Terasa: Prostrana terasa površine 30m2 s prekrasnim pogledom na vodnjanski zvonik. Ovo je izvrsno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem odmoru uz prekrasan pogled. Dodatne informacije o kvaliteti i opremi kuće dodatno naglašavaju njezinu vrijednost i udobnost. Podovi: Kvalitetne keramičke pločice koje pružaju trajnost i lako održavanje. Stolarija: Nova PVC stolarija s trostrukim staklom, komarnicima i električnim roletama pruža izvrsnu izolaciju od buke, topline i hladnoće te dodatnu sigurnost. Kuhinja: Potpuno nova i opremljena kuhinja s svim potrebnim aparatima. Konstrukcija: Međukatna betonska konstrukcija, novi krov od dasaka i greda s termo izolacijom izgrađeni su prema konzervatorskim standardima, što jamči sigurnost i dugotrajnost objekta. Grijanje: Grijanje je osigurano putem 4 klima uređaja, a postoji i novi dimnjak za drugi način grijanja. Fasada: Fasada je izolirana stiroporom debljine 5 cm, što dodatno poboljšava energetsku učinkovitost i udobnost prostora. Namještaj: Kuća se prodaje namještena, što olakšava preseljenje i omogućuje novim vlasnicima brz i udoban početak života u novom domu. Sve ove karakteristike čine ovu kuću u nizu ne samo privlačnom zbog svoje lokacije, već i izuzetno udobnom, funkcionalnom i energetski učinkovitom. S obzirom na ukupan broj ležaja i kvalitetu objekta te visoku razinu udobnosti i opremljenosti, ova kuća pruža izvanrednu priliku za brz povrat investicije kroz iznajmljivanje. Za sve upite i razgled nekretnine stojim na raspolaganju: Kontakt: - Jenny Pančić +385 98 958 4848 / [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1511759

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
582871
Agencijska šifra
IS1511759
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 56 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku