BRODARICA, impresivna kuća 60 metara od mora, Šibenik - Okolica, Kuća

700,000.00 €
  • 73268 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
268 m²
Površina placa
672 m²
Broj spratova
1
Broj soba
7
Broj kupatila
3
Ažurirano
May 16, 2024
Stanje
Izgrađeno
2004
Zadnja adaptacija
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Šibenik - Okolica
Naseljeno mjesto
Brodarica
Poštanski broj
22000
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
C
Opis
Opis
S izvanrednom lokacijom, nadomak mora, ova impresivna kuća u Brodarici predstavlja kombinaciju izvanredne arhitekture, funkcionalnosti i elegancije. Smještena na parceli od 806 kvadratnih metara, ova perla među nekretninama nudi izuzetne prostore unutar i izvan zidova. U prizemlju (134 m2 tlocrtne površine) Vas dočekuje lijepo namješten dnevni boravak, moderna kuhinja i blagovaonica koji se sjedinjuju u skladan prostor s izlaskom na natkrivenu terasu. Tri prostrane, ugodno namještene spavaće sobe , kupaonica, ostava, skladište, dva odvojena ulaza i dvije terase također pripadaju prizemlju. Unutarnje stubište Vas vodi na prvi kat (134 m2 tlocrtne površine) gdje se nalaze dvije prostrana spavaće sobe, također i dvije kupaonice, od koji je jedna sa walk in tušem, a druga je opremljena kadom. Open space dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom predstavlja idealno mjesto za okupljanje. Balkon i terasa nude očaravajući pogled na more, pružajući dodatnu dozu ljepote i uživanja. Vanjski prostori su jednako impresivni, s prekrasno uređenim dvorištem koje nudi idealnu pozadinu za boravak na otvorenom. Savršeno dizajnirani vrt za opuštanje, koje krasi puno zelenila, cvijeća, roštilj i bajkovita sjenica u hladovini koja pruža ugodan prostor za uživanje. Mogućnost izgradnje bazena dodatno obogaćuje ovaj prostor, također i vrtna kućica, a i mjesta za parkiranje ima dovoljno. Ova kuća predstavlja pravu priliku za savršen dom jer nudi idealnu kombinaciju elegancije i udobnosti, pa ne propustite priliku uživati u svim blagodatima koje pruža mediteranski način života tijekom cijele godine. Također nekretnina nudi veliki potencijal za turističko iznajmljivanje zbog prekrasnog interijera, čarobnog vrta, blizine mora i bogatog sadržaja Brodarice, vrlo popularne turističke destinacije, jer Brodarica je mjesto koje očarava svojom ljepotom i autentičnim šarmom. Obratite nam se s povjerenjem za više informacija ili dogovor za razgled. Draženka Blazinarić +385 91 796 2322 [email protected] ID KOD AGENCIJE: DA100062819

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
608855
Agencijska šifra
DA100062819
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 64 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku