Dalmacija, Imanje na otoku s vlastitim pristaništem za brod, Trogir, Kuća

3,500,000.00 €
  • 54308 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
308 m²
Površina placa
8700 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 27, 2024
Stanje
Izgrađeno
2011
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Splitsko-dalmatinska županija
Općina/Grad
Trogir
Naseljeno mjesto
Trogir
Poštanski broj
21220
Proširi Mapu
Opis
Opis
Prodaje se kamena vila smještena je na manjem otoku okružena borovoom šumom, na samoj obali kristalno čistog Jadranskog mora (30m od mora) . Villa je prekrasna hacienda koje se prostire na privatnom posjedu površine 8.700 m2. Cijela površina posjeda je uokvirena suhozidima koji pružaju maksimalnu privatnost svojim posjetiteljima. Villa se sastoji se od 4 spavaće sobe, 4 kupaone (svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu), kuhinje, dnevne sobe, atrija, balkona, terase i konobe. Prikladna je za smještaj 8 osoba. Dvije spavaće sobe su direktno povezane s glavnim dijelom vile, dok dvije sobe imaju poseban ulaz iz atrija. Na podu svih spavaćih soba postavljen je hrastov "seljački pod" vrhunske kvalitete koji pruža toplinsku izolaciju. Svaka od kupaona, a ukupno ih je 4, pridružena je svojoj spavaćoj sobi, a sastoji se od zidane tuš kabine 110x100 cm, velikog umivaonika s ormarićem, ogledala i wc-a. Dnevna soba površine 35 m2 postavljena je kao centralni dio kuće, a povezuje terasu, balkon, kuhinju i atrij. Opremljena je velikom kožnom sjedećom garniturom, komodom, LCD TV-om, DVD-om, Wi-Fi Internetom i muzičkom linijom. Pogled na zapad i jug koji se pruža iz dnevne sobe je spektakularan. Velika vrata koja se otvaraju prema balkonu osiguravaju potpunu otvorenost dnevne sobe prema zapadu. Vila koristi energiju iz obnovljivih izvora. Voda se dobiva iz padalina, a za njeno skladištenje je izgrađena šterna kapaciteta 80.000 litara. Električna energija dobiva se od sunca pretvorbom kroz solarne ćelije te se pohranjuje u baterije velikoga kapaciteta (1.000) Ah. Grijanje vile također se postiže pomoću kolektora na krovu kuće, a spremnik za toplu vodu kapaciteta je 700 l. Postavljeno je zidno (sve sobe) i podno (kupaone i kuhinja) grijanje što je najmodernija tehnologija zagrijavanja prostora, a omogućava boravak u vili kroz cijelu godinu. Vila nije klimatizirana jer je građena zidovima debljine 45 cm, a krov je izoliran po najboljim standardima, stoga klimatizacija nije potrebna. Privatni parking osiguran je unutar posjeda za 5 i više automobila, također je na raspolaganju pristanište za manji brod. Nekretnina koja omogućava jedinstven doživljaj opuštanja u oazi mira i tišine u netaknutoj prirodi i čistom moru. ID KOD AGENCIJE: 9664

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
568364
Agencijska šifra
9664
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 236 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku