EKSKLUZIVNA VILLA U SEGETU GORNJEM, Seget, Kuća

1,700,000.00 €
  • 54205 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
205 m²
Površina placa
659 m²
Broj spratova
2
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Splitsko-dalmatinska županija
Općina/Grad
Seget
Naseljeno mjesto
Seget Gornji
Poštanski broj
21220
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Raskošna Vila U Segetu Gornjem: Savršenstvo Luksuza i Elegancije Otvorite vrata ovog remek-djela arhitekture i uđite u svijet beskrajnog luksuza i udobnosti. Smještena u mirnom okruženju Segeta Gornjeg, ova impozantna vila nudi vrhunski životni stil, spoj komfora, elegancije i besprijekornog dizajna. Prostrani Hodnik: Ulazni hodnik pozdravlja vas s elegancijom i dobrodošlicom, otvarajući put ka ostalim dijelovima ovog predivnog doma. Četiri Udobne Spavaće Sobe: Ova vila nudi tri prostrane spavaće sobe, svaka uređena s pažnjom prema detaljima kako bi pružila najvišu razinu udobnosti. Uz to, tu je i raskošna master spavaća soba, stvorena za ultimativni osjećaj luksuza i privatnosti. Četiri Luksuzne Kupaonice: Svaka kupaonica u ovoj vili predstavlja spoj stila i funkcionalnosti, pružajući vam osjećaj kao da se nalazite u spa centru. Opremljene su najmodernijom opremom i materijalima visoke kvalitete kako bi vaše svakodnevno iskustvo bilo besprijekorno. Dnevni Boravak i Kuhinja s Blagavaonicom: Dnevni boravak s prostranim prostorom za zabavu i opuštanje te kuhinja s blagavaonicom opremljena su najnovijim uređajima i elegantnim detaljima. Ovi prostori predstavljaju srce doma, mjesto gdje se okuplja obitelj i prijatelji te stvaraju nezaboravni trenuci. Bazen i Prostrana Okućnica: Uživajte u luksuzu privatnog bazena i prostrane okućnice koja pruža mir i privatnost. Ovdje možete opušteno uživati u sunčanju, zabavljati se s obitelji i prijateljima ili jednostavno pobjeći od svakodnevnog stresa i napetosti. Ova prekrasna vila na zemljištu od 659 m² pruža vam sve što vam treba za život u potpunom luksuzu i udobnosti. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ove ekskluzivne nekretnine koja obećava raskošan način života. Zakoračite u ovaj svijet izuzetnosti i kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali svoj privatni obilazak. Vaša oaza luksuza čeka vas! AGENT:NIKOLA ĆURČIĆ KONTAKT:+385 91 720 4094 ID KOD AGENCIJE: ST2433

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
584597
Agencijska šifra
ST2433
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 51 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku