FAŽANA - ekskluzivna villa 80m od plaže!, Fažana, Kuća

2,200,000.00 €
  • 85340 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
340 m²
Površina placa
640 m²
Broj spratova
1
Broj soba
8
Broj kupatila
5
Ažurirano
Apr 03, 2024
Stanje
Izgrađeno
2016
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Fažana
Naseljeno mjesto
Fažana
Poštanski broj
52212
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
Samo u našoj ponudi - luksuzna vila na ekskluzivnoj lokaciji u Fažani, rijetkost na tržištu. Vila je smještena u elitnom i mirnom djelu Fažane na svega 80 metara od plaže i 200 metara od centra Fažane. Sve karakteristike ove nekretnine su savršene od dizajna do lokacije te zbog toga predstavlja pravu rijetkost na tržištu s obzirom na ponudu sličnih nekretnina u Fažani. Sama vila je izgrađena 2016. godine a građena je isključivo za boravak u njoj te nije izgrađena sa ciljem prodaje, s obzirom na to u izgradnji su korišteni vrhunski materijali, višeslojna najkvalitetnija aluminijska stolarija, dizajnerski podovi i namještaj, debela izolacija itd. Vila je opremljena alarmnim sustavom, video nadzorom sa svih strana, podnim grijanjem pokretanim pomoću fan coil jedinica, grijanjem tople vode putem sunčevih kolektora, centralnim usisivačem prašine za cijelu kuću i klima uređajima. Pri izgradnji ove vile na sve se mislilo te je također ugrađen i lift a kupatila u prizemlju su prilagođena za osobe sa invaliditetom. Kompletna kuća je građena za osobe sa invaliditetom te se kolicima moze pristupiti svakoj prostoriji. Sama vila se sastoji od podruma, prizemlja i prvog kata te predivne velike terase na krovu. U podrumu smještena je konoba sa kuhinjom, toalet, ostava, prostorija za spremište tople vode i sustava grijanja i praonica rublja. U prizemlju vile gdje je smješten i prekrasan ulaz u samu vilu nalazi se predprostor sa ormarima za obuću i odjeću te wc za goste, iz predprostora ulazi se u veliki dnevni boravak i blagovaonicu sa otvorenim pogledom na dvorište i bazen. Iz blagovaonice ulazi se u kuhinju za koju su postavljena dodatna vrata a iz kuhinje također postoji izlaz na terasu sa stolom i stolicama za uzivanje tijekom ljetnih mjeseci. U prizemlju je također smještena jedna spavaća soba sa kupatilom. Na prvom katu vile smjestile su se 4 spavaće sobe sa kupatilima i stubište za izlaz na krovnu terasu. More se vidi već iz prizemlja vile s obzirom da se vila nalazi u drugom redu od mora a kuće ispred imaju uvjetovanu gradnju samo prizemlja te je s obzirom na to pogled zauvijek osiguran. Sa krovne terase pogled se pruža na cijeli Fažanski kanal, centar Fažane i Brijunsko otočje. Prava je prilika za kupnju vile na odličnoj lokaciji za vlastitu upotrebu. Za sva dodatna pitanja i slike eksterijera vile molimo uputite mail na [email protected] ili nas kontaktirajte na broj +385 99 844 0297 ID KOD AGENCIJE: 1330

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
386216
Agencijska šifra
1330
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 252 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku