Fažana, luksuzna kuća sa bazenom - 100 m od mora, Fažana, Kuća

2,600,000.00 €
  • 145137 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
137 m²
Površina placa
460 m²
Broj soba
14
Broj kupatila
5
Ažurirano
Apr 24, 2024
Stanje
Stanje
Održavano
Izgrađeno
2017
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Fažana
Naseljeno mjesto
Fažana
Kvart (četvrt)
Fažana centar
Poštanski broj
52212
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Upotrebna dozvola
Da
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Kablovska televizija
  • Struja
  • Plin
  • Kanalizacija
Energetski razred
A+
Opis
Opis
Prodaje se luksuzna vila sa bazenom sa pogledom na more u Fažani U mirnom djelu Fažane, 100 m od uređenih plaža i šetnice smjestila se ova prekrasno uređena i moderna vila sa bazenom, sa koje se pruža nevjerojatan pogled na Fažanski kanal, Brijunska otočja, more.. Kuća je izgrađeno od visoko kvalitetnog materijala, i s ukusom uređena dizajnerskim detaljima i namještajem. I kao takva se i prodaje – namještena. Opremljena alarmnim sustavom, i video nadzorom, centralnim usisavanjem prašine po cijeloj kući, fan coiler jedinicama (grijanje/hlađenje) sa podnim grijanjem, lift koji povezuje etaže od podruma do zadnjeg kata, topla voda u kućanstvu i bazenu koju dobivaju od sunčanih kolektora koji se nalaze na krovnoj terasi.. Jedna od prednosti ove kuće je i to da je prilagođena i za ljude sa posebnim potrebama, od ulaza u kuću, kupatila i toaleta, lifta.. Kuća se sastoji od prizemlja na kojem nalazi dnevni boravak sa blagovaonom, iz kojih izlazi i na bazen te prostranom kuhinjom, spavaćom sobom koja ima vlastitu kupaonu, predsobljem i toaletom za goste.. Na prvom katu su smještene 4 spavaće sobe, također sa vlastitim kupaonama, a od toga dvije sobe imaju pogled na more, a dvije sobe na bazen koji se nalazi na uređenoj zelenoj okućnici, među palmama, stablima maslina i engleskom travnjaku..Na međukatu se nalazi jedna uređena prostorija, koja trenutno služi kao spremište, ali može poslužiti i kao ured.. a na samom krovu je terasa sa koje se pruža predivan pogled na more, i Brijunska otočja, centar Fažane koji je udaljena svega 500m od kuće. Fažana – čarobno ribarsko mjesto na jugozapadnoj obali istarskog poluotoka 10 km od Pule, postalo je zadnjih nekoliko godina najatraktivnije turističko mjesto u Istri, sa najekskluzivnijim nekretninama.Ovdje je polazna luka za Brijunska otočja, nacionalni park sa atributima zemaljskog raja.Fažana je idealno mjesto za život, odmor, rekreaciju, turizam ,sa puno ponuđenih sadržaja, uređene plaže, šetnice, brojni restorani, blizina Pule, aerodroma, sve to čini mali raj na jugu Istre. Možete li se zamisliti u tom „svijetu“ … Javite nam se, tu smo za Vas..

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
566901
Agencijska šifra
322
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 167 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku