Galižana – obiteljska kuća sa pogledom na more, Vodnjan, Kuća

1,300,000.00 €
  • 102350 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
350 m²
Površina placa
5200 m²
Broj soba
10
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 24, 2024
Stanje
Stanje
Održavano
Izgrađeno
2018
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Vodnjan
Naseljeno mjesto
Galižana
Poštanski broj
52215
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Upotrebna dozvola
Da
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Struja
  • Telefonska instalacija
Opis
Opis
Prodaje se luksuzna obiteljska kuća sa velikom zelenom okućnicom i pogledom na more. Na osami u blizini Vodnjana  – prilika za savršen odmor! Predivna obiteljska kuća nedaleko Pule sa izvanrednim pogledom na more. Nalazi se u naselju Galižana (Vodnjan), 200 m udaljena od prometnice. Opasana prostranom okućnicom sa maslinama i travnjakom, ova kuća može poslužiti kao izvrstan turistički projekt pun potencijala. Prostora ima dovoljno za izgradnju velikog bazena i dodatnih sadržaja ili korištenja okućnice u poljoprivredne i druge svrhe. Kuća se sastoji od prizemlja i prvog kata. U prizemlju se nalazi zatvorena garaža za automobil te veliki dnevni boravak – konoba sa unutarnjim ognjištem i kompletnom kuhinjom.  Na kat kuće vodi prostrano unutarnje stepenište kojim dolazimo u veliki otvoreni prostor koji se sastoji od luksuzno opremljenog dnevnog boravka, vrhunski opremljene kuhinje sa puno radnog prostora i blagovaone za više osoba. Na katu se još nalaze prostrane spavaće sobe, opremljene kupaone te velika zatvorena terasa sa koje se pruža neponovljiv pogled ka moru i otočju Brioni. Kuća je opremljena kompletnom infrastrukturom (voda, struja, telefonska i ADSL instalacija, alarmni sustav, video nadzor, klima uređaji), ima izgrađenu septičku jamu te dodatno napravljenu bušotinu za opskrbu vodom. Grijanje je električno – podno centralno. Iza kuće napravljen je natkriveni prostor za objedovanje sa pripadajućim roštiljem, dok je ispred kuće smješten natkriven parking za više vozila. Čitava parcela/okućnica opasana je betonskim zidom te je u dijelu oko kuće posađen veliki broj stabala i ukrasnog bilja koje dodatno daju na privatnosti same kuće. U nastavku parcele posađena su stabla maslina lokalnih sorti. Ova predivna kuća prodaje se u stanju koje je opisano i vidljivo na fotografijama, spremna za useljenje odmah. UDALJENOSTI: More: 2000 m Plaža: 2000 m Centar grada: 7000 m (Pula) Javni prijevoz: Autobus (200 m)

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
567019
Agencijska šifra
4
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 176 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku