GORSKI KOTAR-Prekrasna kuća u Nacionalnom parku Risnjak, Delnice, Kuća

250,000.00 €
  • 31184 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
184 m²
Površina placa
1580 m²
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
May 09, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Delnice
Naseljeno mjesto
Razloge
Poštanski broj
51300
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
2
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
GORSKI KOTAR-Prekrasna kuća u Nacionalnom parku Risnjak Pozivamo vas da istražite ovu očaravajuću kuću smještenu u selu Razloge, na obroncima iznad izvora Kupe, na rubu Nacionalnog parka Risnjak - pravom domu za oko 500 vrsta leptira, čineći sjeverni dio gornjeg toka Kupe poznatim kao 'čudesna Dolina leptira'. Posebnost krškog izvora rijeke Kupe, koji na površinu dolazi u obliku jezerca neobično plavo-zelene boje i nikad ne presušuje, dodatno oplemenjuje ovo bajkovito područje. Klima je blaža i toplija od ostatka Gorskog Kotara, što ovu lokaciju čini još privlačnijom za život. Kuća, kvalitetno izgrađena prije 20 godina. Sastoji se od prizemlja, dva kata i potkrovlja. U prizemlju se nalazi prostrana garaža, konoba i natkrivena terasa s prekrasnim drvenim vrtnim garniturom. Granitnim stepenicama se penjemo na prvi kat gdje vas očekuje potpuno nova kuhinja, kupaonica i ogroman dnevni boravak s kaminom, te prostrana terasa koja pruža pogled sve do Julijskih Alpi u susjednoj Sloveniji. Drvenim stepenicama se dalje penjemo do spavaćeg dijela gdje su smještene dvije spavaće sobe s garderobnom prostorijom, zajedničkim toaletom te balkonom dizajniranim u drvu. Iznad svega se nalazi tavanski prostor, stajaće visine na sredini, koji nudi dodatni potencijal za proširenje ili prilagodbu prostora prema vašim željama. Prozori su izrađeni od drveta s drvenim griljama, dok je cijela kuća opremljena centralnim grijanjem na peć na drva, osiguravajući udobnost tijekom cijele godine. Ova nekretnina sjajno kombinira elemente drva i kamena, s očuvanim krovom, te se nalazi na parceli od 1500 m2 s voćnjakom i okućnicom, prirodno ograđena visokim borovima, što je čini zaista posebnom. Nemojte propustiti priliku da postanete vlasnikom ove jedinstvene nekretnine koja nudi savršenu kombinaciju udobnosti, prirodnog okruženja i prekrasnog pogleda. Kontaktirajte nas što prije radi dogovora o razgledavanju. Svakako PREPORUKA AGENTA jer nekretnina na tom dijelu Gorskoga Kotara nema na tržištu. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 28629

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
580512
Agencijska šifra
28629
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 304 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku