Gračani Kuća Prilika, Podsljeme, Kuća

685,000.00 €
  • 5356 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
356 m²
Površina placa
576 m²
Broj soba
5
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1965
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Grad Zagreb
Općina/Grad
Podsljeme
Poštanski broj
10000
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
2
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
Lokacija: Gračani Ova trokatna samostojeća zgrada prostire se na 324m², smještena na prostranom zemljištu ukupne površine od 876m² (705m² + 171m²). Ova veoma prilagodljiva zgrada uključuje podrum s površinom od 70m², koji obuhvaća skladišni prostor od 45m² i komunikacijski prostor od 5m². Prizemlje nudi dodatnih 73.5m², upotpunjeno terasom na otvorenom od 40m². Na vrhu strukture nalazi se krovna površina od 66.8m². Izvorno izgrađena 1965. godine uz važeću građevinsku dozvolu, struktura je prošla rekonstrukciju i kasniju legalizaciju. Nekretnina se prostire na ukupnu površinu zemljišta od 876m², uključujući 705m² pod registriranom vlasništvu i dodatnih 171m² kao ne-registrirano vlasništvo. Smještena na adresi Gračanska cesta 217, gradilište se nalazi s desne strane Gračanske ceste, utopljeno na južnom padinom. Nekretnina također ima dobro održavan travnjak (voćnjak). Ova zgrada je pogodna za formiranje tri individualne stambene jedinice, te je savršena prilika za adaptaciju u dom iz snova Uživajući u izvrsnoj lokaciji duž glavne Gračanske ulice, ova nekretnina se nalazi u blizini žičare za Sljeme i povoljno je smještena preko puta trgovačkog centra Meridijan i javnog velikog besplatnog parkirališta. Vlasništvo: Privatno 1/1 Cijena: 685.000,00 eura Dokumentacija za parcelu i zgradu je priložena. Razgledavanje nekretnine - samo uz prethodni dogovor. Postojeće stanje u vezi sa Prostornim planom (GUP) i potencijal za izgradnju: PARCELA SE NALAZI UNUTAR ZONE IZUZETAKA URBANOG PLANIRANJA 2.1, I PODLOŽNA JE PROPISIMA NAVEDENIM U URBANOM PLANIRANJU 2.2. MAKSIMALNA DOZVOLJENA BRUTALNA GRADSKA POVRŠINA (BGP) ZA STRUKTURE NA PARCELI JE 400M². S OBZIROM NA TO DA POSTOJEĆA ZGRADA OBUHVATA BRUTO PODNU POVRŠINU OD 323M² I GARAŽNI PROSTOR OD 40M², UKUPNA ZAJEDNIČKA POVRŠINA JE 363M². TEORETSKI, BGP PODRUČJE MOŽE SE POVEĆATI ZA 37 M2, ŠTO NIJE PUNO. ZA IZRAČUN BRUTALNE GRADSKE POVRŠINE UZIMAJU SE U OBZIR DIMENZIJE SVIH ZGRADA I KATOVE NA PARCELI. PARCELA SE PROSTIRE NA POVRŠINU OD 705M², S MAKSIMALNIM PRINOSOM OD 0.6, REZULTIRAJUĆI POTENCIJALNIM UKUPNIM OD 423M². Za sve upite zvati na: 0953082088 Marko Kovačević, Dogma nekretnine. ID KOD AGENCIJE: ZG70958

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
582031
Agencijska šifra
ZG70958
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 42 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku