ISTRA, BARBAN - Simpatična kamena kuća za adaptaciju, Barban, Kuća

182,000.00 €
  • 2195 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
95 m²
Površina placa
895 m²
Broj spratova
1
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 25, 2024
Stanje
Izgrađeno
1960
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Barban
Naseljeno mjesto
Barban
Poštanski broj
52207
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
ISTRA, BARBAN - Simpatična kamena kuća za adaptaciju Barban je malo povijesno mjesto smješteno na visoravni koja dijeli Labinštinu od Puljštine. Na pretpovijesnoj gradini obitavali su stari Rimljani. Tijekom povijesti Barban je bio poznat i po strateškom položaju, dominirajući uzvisinom i gospodareći dolinom i mostom na rijeci Raši.S prolaskom vremena mjesto postaje utvrda sa zidinama, okruglim i četvrtastim kulama, bedemima, velikim i malim gradskim vratima te kaštelom. Barban je danas čuven po svojoj viteškoj igri Trka na prstenac, fešti od vina i festivalu smokava. U okolici Barbana prodaje se dvojna kamena kuća puna potencijala. Kuća je smještena na okućnici površine 895m2 u potpunosti građevinske namjene. Površina kuće broji 94m2 te je raspoređena na dvije etaže. U prizemlju kuće nalazi se kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravakom te kupatilo. Unuatnjim stepenicama dolazimo na kat kuće gdije je smješteno predosblje te velika spavaća soba. Uz kuću se nalazi konoba s ognjištem. Dok su dva pomoćna objekta smještena 10 metara od kuće. Kuća se grije putem peći na drva, te posjeduje septičku jamu. Ispred kuće nalazi se cisterna. Lokacija nekretnine pružiti će Vam boravak u miru i tišini s pogledom na zelenilo koje ju okružuje. Dok okućnica građevinske namjene otvara brojne mogućnosti, poput izgradnje bazena i slično. Udaljenost do mora iznosi 3,8 km, odnosno manje od 10 minuta vožnje odvesti će Vas do predivnih plaža te kristalno čistoga mora. Svakako lijepa nekretnina za lijep obiteljski život, ali pogodna i kao investicija u vidu turizma. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 20005

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
575523
Agencijska šifra
20005
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 50 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku