ISTRA, BUZET-Tradicionalna istarska kuća, Buzet, Kuća

30,000.00 €
  • 3105 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
105 m²
Broj soba
3
Ažurirano
Apr 17, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Buzet
Naseljeno mjesto
Sovinjska Brda
Poštanski broj
52420
Proširi Mapu
Opis
Opis
ISTRA, BUZET-Tradicionalna istarska kuća Prodaje se stara istarska kuća u nizu u Sovinjštini, u slikovitom selu u blizini Buzeta u unutrašnjosti Istre Za ljubitelje istarskog šarma i mirnog života nudimo jedinstvenu priliku - kupnju stare istarske kuće u nizu u slikovitom selu Sovinjštine, smještenom u unutrašnjosti Istre. Ova tradicionalna istarska kuća pruža izvanrednu mogućnost stvaranja autentičnog istarskog doma u prekrasnom prirodnom okruženju. Detalji nekretnine: Tip: Stara Istarska Kuća u Nizu Lokacija: blizina Buzeta, Istra Površina: 105m2 raspoređenih na tri etaže Struktura: Podrum u prizemlju, prvi kat s dvije prostorije i ognjištem, drugi kat s jednom velikom sobom Parkiranje: Ispred kuće Stanje: Potrebna potpuna obnova Ova autentična istarska kuća nudi svojim budućim vlasnicima priliku za stvaranje doma iz snova u srcu Istre. Sastoji se od podruma u prizemlju, prvog kata s dvije prostorije i ognjištem te drugog kata s jednom velikom sobom. Ispred kuće se nalazi parking, pružajući praktičnost svakodnevnog života. Lokacija ove kuće idealna je za ljubitelje prirode i mirnog života, s brojnim stazama za šetnje i biciklističkim rutama koje vode kroz prekrasne istarske krajolike, i prelijepu rijeku Mirnu te nudi autentično iskustvo istarskog života, daleko od gužve turističkih destinacija, ali je istovremeno blizu većih gradova poput Pazina i Pule. Kuća je u potpunosti za renovaciju, ali nudi izvanredan potencijal za stvaranje tradicionalnog istarskog doma u prekrasnom prirodnom okruženju. Za više informacija i razgledavanje nekretnine, slobodno kontaktirajte agenta Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 29428

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
590975
Agencijska šifra
29428
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 59 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku