Istra,kuća za odmor u okolici Barbana, Barban, Kuća

880,000.00 €
  • 76370 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
370 m²
Površina placa
1400 m²
Broj soba
7
Broj kupatila
6
Ažurirano
Nov 25, 2023
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2017
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Barban
Naseljeno mjesto
Rojnići
Poštanski broj
52207
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
6
Opis
Opis
Barban je slikoviti gradić smješten u Istri, Hrvatska. Poznat po svojoj bogatoj povijesti i kulturnoj baštini, Barban oduševljava posjetitelje svojim srednjovjekovnim zidinama, sačuvanim starim gradom i atraktivnim lokalnim događanjima, poput viteških igara i utrka na konjima. Ovaj šarmantni gradić nudi autentičnu istarsku atmosferu, obogaćenu tradicionalnom kuhinjom, prekrasnom prirodom i gostoljubivim stanovnicima. Naša prekrasna samostojeća kuća za odmor u idiličnoj okolici Barbana u Istri čeka na vas! Ova prostrana kuća prostire se na dvije etaže s ukupnom površinom od 370 m2, pružajući vam sav prostor koji vam je potreban za nezaboravan odmor. Ova nekretnina je izgrađena s najvišim standardima i namijenjena isključivo turističkom najmu, što je čini savršenom investicijom. Na prizemlju kuće nalazi se dobro opremljena kuhinja, prostrana blagovaonica i udobni dnevni boravak, stvarajući idealan prostor za okupljanje s obitelji ili prijateljima. Također, tu je i gostinjski WC koji pruža dodatnu udobnost. Na katu se nalaze četiri elegantno uređene spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Jedna od spavaćih soba ima izlaz na veliku terasu, koja vam pruža nevjerojatan pogled na okolinu. Ova soba također ima prostranu kupaonicu s kadom, gdje možete uživati u opuštajućim trenucima. Sve sobe su opremljene klima uređajima za hlađenje i grijanje, pružajući vam ugodan boravak tijekom cijele godine. Također, prva faza za centralno grijanje je već izvedena u kući. Dodatni apartman smješten uz kuću funkcionira kao zasebna cjelina, s posebnim ulazom. Sastoji se od jedne prostrane spavaće sobe, dnevnog boravka, dobro opremljene kuhinje, blagovaonice i kupaonice. Ovaj prostor je idealan za goste koji žele malo privatnosti ili za veće grupe koje traže dodatni smještaj. Kuća se nalazi na prostranoj okućnici koja nudi razne mogućnosti za zabavu i opuštanje. Možete se sunčati na velikom sunčalištu, rashladiti se u bazenu ili uživati u obiteljskom ručku na natkrivenoj terasi. Također, tu je i odvojeni prostor s kaminom za roštilj, gdje možete pripremiti ukusne obroke na otvorenom. Za dodatne informacije i fotografije, posjetite našu web stranicu capitalinvest.hr. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove prekrasne kuće za odmor u Istri. Ovo je savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u predivnoj istarskoj atmosferi. Vlasništvo uredno 1/1. Tereta nema. ID KOD AGENCIJE: 237

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
506682
Agencijska šifra
237
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 269 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku