ISTRA, POREČ - Moderna kuća sa bazenom i pogledom na more, Poreč, Kuća

790,000.00 €
  • 47255 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
255 m²
Površina placa
765 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
7
Ažurirano
Mar 08, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Parking
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
ISTRA, POREČ - Dvojna kuća s bazenom i panoramskim pogledom na more Poreč je smješten na zapadnoj obali poluotoka Istre. Zbog mediteranske klime, prirodnih ljepota i očuvane kulturne baštine idealno je mjesto za boravak tijekom cijele godine. Gradu pripadaju 53 okolna naselja gdje se nalaze moderne vile s bazenima i apartmanska naselja dok u samom centru možete pronaći raznovrsnu ponudu apartmana i stanova na prodaju od rustikalnih kamenih nekretnina do luksuznih novogradnji. Upravo nedaleko ovog divnog grada nudimo Vam dvojnu kuću u izgradnji s čijeg će se prizemlja pružati predivan panoramski pogled na more. Na okućnici od 765m2 smjestit će se dvojna kuća koja će biti 255m2 brutto površine te će se obje sastojati od prizemlja i kata. U prizemlju će se nalaziti dnevni boravak iz kojeg će se kroz kliznu staklenu stijenu izlaziti na sunčalište i bazen. Također, u dijelu prizemlja nalazi će se još i kuhinja s blagovaonom te gostinjski wc kao i jedna spavaća soba sa vlastitom kupaonicom. Na katu kuće od 120m2 kuće će se nalaziti 1 spavaća soba koja će posjedovati svoju vlastitu kupaonicu te će imati pristup terasi, dok će se na katu kuće od 135m2 nalaziti 2 spavaće sobe svaka sa svojom vlastitom kupaonicom. Podovi će biti popločeni keramičkim pločicama dok će kroz cijelu kuću biti postavljeno podno grijanje. Za hlađenje u vrućim danima biti će postavljeni klima uređaji u svakoj prostoriji. Ugrađena stolarija će biti PVC. U ovoj početnoj fazi kupac ima niz mogućnosti odabira materijala pa čak i kreiranja rasporeda prostorija i njihovih površina po svojoj želji. Zaista jedna divna nekretnina koja pruža mogućnost investicije, ali i privatne oaze mira. Planiran završetak je 12mj 2023 godine. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja. www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 15520

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
576739
Agencijska šifra
15520
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 41 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku