ISTRA, POREČ Obiteljska kuća s pogledom na more!, Višnjan, Kuća

467,000.00 €
  • 105371 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
371 m²
Površina placa
629 m²
Broj soba
10
Broj kupatila
5
Ažurirano
Mar 08, 2024
Stanje
Izgrađeno
1982
Zadnja adaptacija
2020
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Višnjan
Naseljeno mjesto
Vranići kod Višnjana
Poštanski broj
52463
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
3
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
ISTRA, POREČ Obiteljska kuća s pogledom na more! Obala Poreča dugačka je 37km gdje se nalazi 21 plaža s Plavom zastavom – simbolom čistog mora. Najistaknutije su plaža Lotosi, gradsko kupalište i Pješčana uvala koje odlikuju čisto more i bogata ponuda zabavno-rekreativnog sadržaja. Vlasnicima brodova obala Poreča pruža nepresušan izvor istraživanja dok svoje plovilo mogu usidriti u jednoj od dobro opremljenih porečkih marina. Za one željne zabave, terase grada ljeti su gotovo svakodnevno ispunjene raznim sadržajima. Posjetiti možete i ribarske fešte, izložbe i smotre autohtonih proizvoda. U sklopu gastronomske ponude neizostavna je tradicionalna istarska kuhinja popraćena izvrsnim vinima i domaćim maslinovim uljem. U jednom od naselja grada Poreča na odličnoj lokaciji prodaje se obiteljska kuća s pogledom na more! Ukupna stambena površina kuće iznosi 371,57 m2 s okućnicom od 629m2. U prizemlju se smjestio stan za zasebnim ulazom i direktnim izlazom u vrt od 120 m2 i sastoji se od dnevnog boravka s kaminom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, postavljene su instalacije za kuhinju i stan ima komunikaciju s pomoćnim prostorijama točnije s garažom, praonicom i kantinom. Na prvom katu nalazi se studio apartman od 32m2 s posebnim ulazom i vlastitim izlazom u dvorište te stan od 141 m2. Stan na prvom katu sastoji se od prostranog dnevnog boravka s direktnim izlazom na terasu , kuhinje s blagovaonicom koja također ima izlaz na terasu, hodnika, spremišta, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice , prostora za garderobu te jedna od soba ima vlastiti izlaz na terasu. Stepenicama stižemo u potkrovlje koje iznosi 78,57 m2 i sastoji se od terase, tri spavaće sobe, hodnika i samog stubišta. Kuća pruža pogled na more i udaljena je od prvih prekrasnih plaža 1,2 km. Nekretnina nudi mogućnost centralnog grijanja na lož ulje i 5 klima uređaja. Kući pripadaju 3 parking mjesta te kuća nudi i garažu za vašeg limenog ljubimca. Nekretnina ima aluminijska vrata i prozore kao i visokokvalitetna stakla. Okućnica pruža mogućnost izgradnje bazena i popratnih sadržaja te ima automatsko navodnjavanje. Predmetna nekretnina koristila se u svrhu turističkog iznajmljivanja i kao takva ostvarila je odlične rezultate. Idealna prilika za veliku obitelj u mirnom i odličnom naselju u gradu Poreču te isto tako za one koji se žele baviti turističkim iznajmljivanjem. Za više informacija i samu prezentaciju nazovite: 095 388 1059 ili 095 5768 337 Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 11567

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
577601
Agencijska šifra
11567
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 62 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku