ISTRA, SVETVINČENAT - Prekrasna kuća na odličnoj lokaciji, Svetvinčenat, Kuća

575,000.00 €
  • 52221 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
221 m²
Površina placa
574 m²
Broj spratova
2
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 27, 2024
Stanje
Izgrađeno
2021
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Svetvinčenat
Naseljeno mjesto
Svetvinčenat
Poštanski broj
52342
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
3
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
ISTRA, SVETVINČENAT - Prekrasna kuća na odličnoj lokaciji Renesansni gradić Svetvinčenat, jedan je od istarskih dragulja s bogatom turističkom ponudom te brojnim manifestacijama koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Simbolom samog mjesta i jedna od najvažnijih utvrda mletačke vojske tog vremena u Istri je renesansni trg Placa s kaštelom Morosini-Grimani. Ovaj poseban gradić ima bogatu tradiciju, zanimljive i raznolike programe od kojih su najistaknutiji Srednjovjekovni festival, Festival sira te Festival plesa i neverbalnog kazališta koji svake godine privlače brojne posjetitelje. U ovome ljepom gradiću, bogate kulturne baštine, prodaje se prekrasna kuća na odličnoj lokaciji. Kuća je rađena na tri etaže (suteren+prizemlje+kat) te broji 221,90 m2 stambene površine, dok tlocrtno broji 126m2. Kuća je izgrađena 2021. godine. Suteren se sastoji od ljetne kuhinje, kupatila te garaže. Vanjskim stepenicama dolazimo u prizemlje kuće koje se sastoji od "open space" kuhinje s balgovaonom te dnevnoga boravka, iz kojeg se izlazi na prostrenu terasu, spavaće sobe, kupaone te wc-a. Unuatrnjim stepenicama dolazimo na kat kuće koji se sastoji od tri spavaće sobe te kupaone. Dvije od tri spavaće sobe izlaze na zajedničku terasu. Kuća se grije putem centralnog grijanja na pelete. Okućnica kuće broji 540m2, uređena je te ograđena. Broji tri parkirna mjesta, od kojih su dva natkrivena. Pogled s nekretnine pruža se na prekrasnu dolinu. Vlasništvo 1/1. Bez tereta. Lokacija nekretnine odlična je, smještena u srcu Istre, te će Vas tek pola sata vožnje odvesti do predivnih plaža te kristalno čistoga mora. Svakako lijepa nekretnina za luksuzan obiteljski život, ali pogodna i kao investicija u vidu elitnog turizma. UNIKATNA NEKRETNINA SVAKAKO VRIJEDNA PAŽNJE NA ODLIČNOJ LOKACIJI!!! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 18717

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
575940
Agencijska šifra
18717
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 56 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku