ISTRA, UMAG - Obiteljska renovirana kuća nadomak centra grada i plaža, Umag, Kuća

320,000.00 €
  • 62173 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
173 m²
Površina placa
233 m²
Broj spratova
2
Broj soba
6
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 17, 2024
Stanje
Izgrađeno
1970
Zadnja adaptacija
2018
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Umag
Naseljeno mjesto
Umag
Poštanski broj
52470
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
ISTRA, UMAG - Obiteljska renovirana kuća smještena u mirnom obiteljskom naselju nadomak grada Umaga i njegovih plaža. Riječ je o kvalitetnoj obiteljskoj kući koja se sastoji od dvije stambene jedinice, ukupne stambene površine 173m2. Nekretnina je u potpunosti renovirana 2021 godine kada su oba apartmana uređena, postavljena je nova keramika, namještaj, PVC prozori s komarnicima, sređena okućnica s bazenom, napravljena nova fasada i krov. Kuća se nalazi na kraju mirnog manjeg naselja, okružena obiteljskim kućama, nadomak Umaga i njegovih plaža. Centar grada tako je udaljen svega 6km, dok su prve poznate plaže udaljene svega 7km od kuće. Jednako tako kuća se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana prometnicama. Smještena je na parceli od 342m2 od kojih je ostalo ugodnih i dobro iskorištenih 233m2 uređenog i u potpunosti ograđenog okoliša skrivenog od pogleda čime je osiguran mir i privatnost. Ispred kuće se nalazi dovoljno prostora za parking dva automobila, a svaki stan jednako tako posjeduje i vlastiti privatni ulaz. Prvi stan smješten je u prizemlju kuće, a sastoji se od manjeg ulaznog predvorja koje nas zatim vodi prema prostoru u kojemu se smjestila opremljena novija kuhinja s blagovaonom, zatim odvojenim se nalazi veći dnevni prostor iz kojega se iza vrata pristupa privatnome dijelu stana s hodnikom koji vodi prema dvije prostrane spavaće sobe od kojih jedna posjeduje i vlastiti Walk in ormar, te i moderno uređeno kupatilo. Vanjskim stubištem koje se nalazi sa stražnje strane kuće se pristupa stanu na prvome katu koji se sastoji od većega "open space" prostora u kojemu se smjestio svijetao i prostrani dnevni boravak s blagovaonom te moderno opremljenom kuhinjom. Dalje nas manji hodnik vodi prema dvije prostrane spavaće sobe i prostrane kupaonice s kadom. Ovaj stan krasi i natkrivena terasa idealna za opuštanja uz čašu najdražeg Vam vina ili jutarnje kave. Moramo napomenuti kako se na okućnici uz uređeno zelenio o kojem brine sustav automatskog navodnjavanja smjestio i ovalni bazen s rimskim stepenicama, te i manja natkrivena terasa idealna za opuštanje i zabavu s prijateljima i obitelji tijekom ljetnih mjeseci. Riječ je o kvalitetnoj obiteljskoj kući koja nudi obje opcije kao idealnog obiteljskog doma ili kao opcije turističke investicije s ciljem povrata na uloženo. Svakako je riječ o nekretnini vrijedna Vaše pažnje, na vrlo zanimljivoj lokaciji sa svim sadržajem kojim se nalazi u neposrednoj blizini. Za sva pitanja, informacije ili želju organizacije termina razgledavanja slobodno nas kontaktirajte. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja. www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 25653

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
548400
Agencijska šifra
25653
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 340 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku