ISTRA, ŽMINJ - Odlična kuća s bazenom na osami okružena prirodom, Žminj, Kuća

581,000.00 €
  • 43793 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
793 m²
Površina placa
623 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
May 10, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Žminj
Naseljeno mjesto
Krculi
Poštanski broj
52341
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
ISTRA ŽMINJ Odlična kuća s bazenom na osami okružena prirodom Ova prekrasna kuća smještena je u idiličnom okruženju blizu Žminja koja nudi spektakularne prirodne ljepote. Kuća je smještena izvan naseljenog područja, okružena prirodom i pruža svojim vlasnicima i gostima potpunu privatnost i mir. Osnovne karakteristike: • površina kuće 170 m2 • površina bazena 40 m2 • površina zemljišta:793 m2 • 3 spavaće sobe • 3kupaonice, 1 WC U prizemlju kuće nalazi se prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom te prekrasnom staklenom stijenom koja vodi na terasu s bazenom - prava oaza za opuštanje. U prizemlju se također nalazi predsoblje, WC i prostorija za pranje i sušenje rublja. S vanjske strane je ulaz u prostrano spremište u kojem je smješten sistem za grijanje i hlađenje. U drugom dijelu kuće su smještene 3 spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Spavaće sobe su prostrane, svaka 26-28 m2, te pružaju fantastične pogled na dvorište i bazen. Ovakav raspored potiče na boravak na otvorenom, uz bazen i relax zonu, istovremeno osiguravajući mir i potpuni komfor u kući. Cijela kuća je opremljena s podnim grijanjem(svaka prostorija ima svoj termostat) , a u svim sobama i kuhinji su postavljene klime. Napravljena je priprema za solarne panele te je postavljen priključak za punjenje električnih automobila. Na prostranoj uređenoj okućnici se nalazi preljevni bazen veličine 4x10 metara, napravljen u pebble tec tehnologiji i opremljen sistemom dogrijavanja vode. Cijelo građevinsko zemljište je ograđeno novosagrađenim zidom i istarskim zimzelenim drvećem. Na ulazu je klizna elektro kapija. DODATNE INFORMACIJE: *Podno grijanje sa dizalicom topline na struju ( u svim prostorijama) *Klima uređaj u svim prostorijama *Aluminijska / PVC troslojna stolarija *Podovi u dnevnoj sobi, kuhinji, blagovaonici, hodnicima i spavaćim sobama od slavonskog hrasta *Keramika 1. klase u kupaonicama i na terasi *Aluminijske rolete i žaluzine te drvena pergola iznad ulaza i terase *Četiri parkirna mjesta i punjač za električno vozilo na parkiralištu *Priprema za izvedbu elektrane na krovu, moguća odmah i ugradnja uz nadoplatu *Vanjski grijani bazen sa zasebnom vanjskom dizalicom topline *Video nadzor Lokacija, struktura i komfor čine ovu nekretninu idealnom prilikom za miran obiteljski život kao i za investiciju u svrhu turističkog najma. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 28638

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
607647
Agencijska šifra
28638
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 147 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku