Kuća 180m2 sa baštom i pripadajućim parking mjestom, naselje Stari Grad, Sarajevo Stari Grad, Kuća

715.81 €
  • 41180 m²
Nekretnina za
Najam
Tip kuće
samostojeća
Površina
180 m²
Površina placa
200 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jun 06, 2023
Stanje
Izgrađeno
1980
Zadnja adaptacija
2015
Lokacija
Država
Bosna i Hercegovina
Region
Kanton Sarajevo
Općina/Grad
Sarajevo Stari Grad
Kvart (četvrt)
Logavina
Adresa
Skendera Kulenovića
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Kablovska televizija
  • Struja
  • Telefonska instalacija
  • Plin
  • Kanalizacija
Opis
Opis
Izdaje se lijepo namještena kuća površine 180m2 sa baštom i pripadajućim parking mjestom, naselje Stari Grad.   Kuća je renovirana u više navrata te je uredno i redovno održavana. Kuću odlikuje veoma funkcionalan raspored, gdje se na prvoj etaži nalazi prostran dnevni boravak koji je povezan sa kuhinjom i trpezarijom, dok su na drugoj etaži smještene spavaće sobe dok primarna dvostrana orijentacija (jug-istok) daje prostorijama dosta svjetlosti tokom cijelog dana te čini kuću prozračnom.   Najbitnija karakteristika predmetne nekretnine je svakako sama pozicija kuće sa prostranim terasama sa kojih se pruža lijep pogled na cijeli grad. Do kuće nalazi se ograđena bašta cca 200m2, koja obezbjeđuje poseban ambijent i privatnost te obezbjeđuje prirodni hlad. Ispred ulaza u kuću smješten je parking prostor za cca 3 vozila.   Kuća se sastoji od dvije etaže i bašte. Etaža prizemlje: dnevni boravak sa dvosjedom, dvije fotelje i kaminom, kuhinja sa svim elementima i uređajima, trpezarije, toaleta i prostrane terase. Etaža 1: jedna veća spavaća soba sa bračnim krevetom i ormarom, manja spavaća soba sa krevetom i ormarom, radna soba sa krevetom na razvlačenje i izlaskom na terasu.   Lokacija: Kuća se nalazi u mirnom dijelu naselja u ulici Skendera Kulenovića, naselje Stari Grad.   Kuća je smještena u mirnom dijelu naselja Stari Grad dok se neposrednoj blizini kuće nalaze se svi objekti potrebni za lagodan život. Laganom šetnjom od cca 15 minuta, stižete do skoro svih kulturnih i historijskih građevina Starog Grada kao i mnoštvo hotela, prodavnica i restorana sa tradicionalnom bosanskom kuhinjom. Najbliža autobuska linija Podhrastovi – Dom Armije saobraća svaki 20minuta.   Standard: Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Parket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i terasama. Gusani radijatori. Blindo vrata. Automatski osigurači. Kamin.   Uslovi: Minimalno trajanje zakupa 1 godina Minimalano šest depozita u visini jedne mjesečne kirijeTIM nekretnine d.o.o. SarajevoTrnovska br. 1, Kovačići71000 SarajevoID: 4202321960002Broj u registru posrednika: 37/2023Broj ugovora o posredovanju: TIM 032i/2023 Ime i broj licence agenta: Đurđina Miškić, 01-01.1-247/23

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
493355
Agencijska šifra
697
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 265 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku