Kuća, modernog dizajna, sa prekrasnim pogledom, Vižinada, Kuća

1,000,000.00 €
  • 54272 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
272 m²
Površina placa
2000 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Jul 28, 2023
Stanje
Stanje
U izgradnji
Izgrađeno
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Vižinada
Naseljeno mjesto
Vižinada
Poštanski broj
52447
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Klima uređaj
  • Kanalizacija
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Pogledom na prekrasnu Istru možete obuhvatiti čitavo bogatstvo raznolikosti, od snježne bjeline nedalekih planina, talasanje zelenih njiva i polja, zaravni i udolja, valovitih predjela s vinogradima i maslinicima, do modrine beskrajnog mora. U malenom mjestu ovako prekrasne regije, potpuno skrivenom od gradske vreve, smjestila se ova vila iz naše ponude. Ovo je moderna vila koja osvaja na prvi pogled, kako svojim uređenjem, tako i zanimljivom kombinacijom elemenata koji se savršeno uklapaju u minimalistički stil. Njena stambena površina od 272 kvadratna metra raspoređena je na dvije etaže - prizemlje i prvi kat. Na donjoj etaži smješten je dnevni boravak spojen s kuhinjom i blagovaonicom, a ove dvije prostorije međusobno razdvaja tek jedan dio pregrade koji ima i dekorativnu funkciju. U prizemlju se nalazi i jedna spavaća soba sa vlastitom kupaonom. Elegantnim stubištem dolazimo na kat na kom su smještene još tri spavaće sobe, svaka od njih ima svoju kupaonu. Iz svake sobe pruža se prekrasan pogled na maslinike, te prekrasnu prirodu koja okružuje ovu vilu i daje joj posebnu čar. Kuća ima velike staklene otvore koji omogućavaju dovoljno svjetla i uokviruju prekrasan pogled, ali u odnosu s kamenom oblogom vlasnici su željeli uravnotežiti omjer stakla i kamena, otvorenog i zatvorenog te na taj način interpretirati tradicionalnu arhitekturu. Dvorište ove vile postaje središnja točka vile ,te je neprimjetno povezano s dnevnim boravkom i kuhinjom, i gleda na bazen i vrtove. Jedan od jačih aduta ove vile je povišena lokacija na kojoj se nalazi i koja pruža panoramski pogled. Ostale napomene: Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju.U slučaju odluke o kupnji nekretnine Agencijska provizija iznosi 3% + PDV na kupoprodajnu cijenu i fakturira se nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora. Šifra objekta: E-0593 Energetska klasa: U izradi Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
463547
Agencijska šifra
E-0593
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 230 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku