Kuća s dva stana kraj Samobora, Samobor - Okolica, Kuća

270,000.00 €
  • 62236 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
236 m²
Površina placa
645 m²
Broj spratova
2
Broj soba
6
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1974
Zadnja adaptacija
2017
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zagrebačka županija
Općina/Grad
Samobor - Okolica
Naseljeno mjesto
Lug Samoborski
Poštanski broj
10430
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Samo u ponudi Dogme! Nudimo vam samostojeću kuću između Samobora i Bregane sa iznimno velikom garažom/radionicom, dva odvojena stana prepuna svjetla i predivnom okućnicom. U prizemlju kuće nalazi se izuzetno velika i visoka garaža od 60 m2, sa dvije malene odvojene prostorije, veš kuhinjom, kotlovnicom i tankovima za lož ulje. Ukoliko vam je potrebna radionica ili pak želite i treću stambenu jedinicu pod istim krovom, ovo prizemlje pruža vam sve te mogućnosti. Prvi i drugi katovi ove fantastične kuće s okućnicom predviđeni su za stanovanje. Na prvom katu nalazi se stan sa posebnim ulazom, a prostire se na 96.57 m2. Sastoji se od ulaznog prostora, dvije spavaće sobe, komotnog i vrlo ugodnog open space prostora u koji su se smjestili dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica te kupaonice s tuš kabinom. Jedna spavaća soba ima svoj balkon, a iz dnevnog boravka i blagovaonice se izlazi na drugi veliki balkon s kojeg puca pogled na dvorište i okolnu prirodu. Stan je izuzetno svijetao. Na drugom katu, koji je mansarda, nalazi se drugi stan također sa posebnim ulazom, a prostire se na 80.31 m2. Sastoji se od ulaznog prostora, jedne spavaće sobe, jako prostranog dnevnog boravka koji ima izlaz na balkon, po mjeri izgrađene kuhinje i blagovaonice koji imaju izlaz na loggiu, malene ostave i kupaonice sa kadom. I ovaj stan krasi puno prirodnog svjetla. Stanovi imaju razdvojene priključke struje i plina, stan na prvom katu se grije na lož ulje (novi tank s lož uljem zapremnine 1500 L je upravo napunjen te je novi vlasnik opskrbljen za ovu zimu) i/ili drva, a na drugom na centralno grijanje. Kuća je trenutačno spojena na septičku jamu, a gradska kanalizacija je dovedena u dvorište (vidljiv šaht). Na kompletnoj kući se nalazi nova PVC stolarija, nova ulazna vrata i nova ograda. Kupaonica u stanu na prvom katu je kompletno renovirana pred sedam godina. Na krovu se nalazi šindra koja je postavljena pred 20-ak godina i u odličnom je stanju. Stubište koje se proteže kroz cijelu kuću je uredno i brižno održavano, kao uostalom i cijela kuća s okućnicom. Ova kuća smještena je u mirnom susjedstvu, okružena je obiteljskim kućama, a sa svojom održavanom okućnicom na kojoj je i bunar, zadržava potpunu intimu. Okućnica je prostrana i pruža pregršt mogućnosti, od stvaranja malenog igrališta za djecu, do ljetne kuhinje, vrta, roštiljanja i idealnog prostora za druženje sa obitelji i prijateljima. U neposrednoj blizini nalaze se novoizgrađena biciklistička staza i izlaz na autocestu, što ovu kuću čini izuzetno praktično lociranom. I za kraj, kuća ima protupotresnu konstrukciju, napravljena je od armiranog betona tako da uz uživanje u mirnom okruženju i prirodi nadomak Zagreba, pruža i iznimnu sigurnost svojim stanarima. Ukoliko tražite novu adresu za svoju obitelj, nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! ID KOD AGENCIJE: ZG70190

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
543766
Agencijska šifra
ZG70190
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 158 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku