Kuća u centru Pule sa dva odvojena stana, Pula, Kuća

320,000.00 €
  • 72149 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
149 m²
Površina placa
19 m²
Broj soba
7
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1940
Zadnja adaptacija
2017
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Centar
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Na prodaju je šarmantna kuća smještena u samom centru grada, s dva zasebna stana. Ova kuća u nizu ima jedinstvenu karakteristiku da je spojena s drugom kućom samo sa jedne strane te ima svoje dvorište od 19 m2, pružajući privatnost i udobnost. Tlocrtna veličina kuće iznosi 163 m2, a nudi prostor za različite potrebe s podrumom, stambenim dijelom i nedovršenim potkrovljem koje pruža mogućnost proširenja za dodatnih 100 m2 stambenog prostora. Nedavno je dobiveno rješenje za prenamjenu kuće u potpuno stambeni objekt, što dodatno povećava njenu vrijednost. U stambenom dijelu kuće nalazi se ukupno sedam prostorija, od kojih četiri su spavaće sobe. S obzirom na raspored, stambeni prostor je organiziran u dva zasebna dijela s vlastitim ulazima, brojilima struje i vode te je moguće koristiti ih kao neovisne stambene jedinice. Svaki stan opremljen je kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom te po dvije spavaće sobe. Loggia pruža dodatnu praktičnost omogućavajući pristup dvorištu ili lakši prolazak iz jednog dijela kuće u drugi. Kuća je unutarnje kompletno renovirana 2017. godine, osim krova i fasade, dok je u potkrovlju započeto s renovacijom. Za udobnost stanara brinu se dva klima uređaja, dok je kao dodatna opcija dostupno grijanje pećima na drva. U okolici kuće uvijek ima dovoljno slobodnih parkirnih mjesta. Ova nekretnina nudi različite mogućnosti korištenja, bilo da je u pitanju veća obitelj, dvije manje obitelji ili jedna obitelj koja želi dodatni prostor za iznajmljivanje tijekom turističke sezone ili dugoročne najmove za studente ili radnike. Svojim karakteristikama i lokacijom, ova kuća predstavlja atraktivnu investiciju u udoban i praktičan životni prostor. Za sva dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju ! ID KOD AGENCIJE: IS1511269

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
569539
Agencijska šifra
IS1511269
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 122 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku